Vatsalautaile Bristol-Shooting Galleryllä

Parhaimpia vatsalautailuun sopivia aaltoja Corralejon lähellä

Bristol-Shooting Gallery -surffauskohde sijaitsee Fuerteventuran saaren pohjoisosassa vain 10 minuutin päässä Corralejon matkailukohteesta. Talvikuukausina Bristol-Shooting Gallery tarjoaa Kanariansaarten parhaimpiin kuuluvat puitteet vatsalautailuun. Lisäksi voit harrastaa siellä muita vesiurheilulajeja. Bristol-Shooting Gallery on upeiden aaltojensa ansiosta erittäin suosittu vatsalautailijoiden keskuudessa, ja niinpä sinne kannattaakin mennä aikaisemmin aamulla. Kohde sijaitsee jyhällä ja syrjäisellä alueella, eikä sen lähellä ole palveluja. Päivinä, jolloin aallokko on korkeaa, on syytä noudattaa varovaisuutta.

Isoja upeita tuubeja Fuerteventuralla

Bristol-Shooting Galleryllä aallot murtuvat molempiin suuntiin, mutta vasemmalle murtuvat aallot ovat kaikista upeimpia. Alueen mahtavat ja kirkkaat tuubit tunnetaan hyvin kanarialaisten vatsalautailijoiden keskuudessa. Aalto murtuu tuliperäiselle riutalle, ja tämä ympäristö onkin erittäin haastava aaltojen ollessa korkeita. Olosuhteet vatsalautailuun ovat otollisimmat talvella nousuveden aikana tai nousu- ja laskuveden puolivälissä lounais-, kaakkois- ja etelätuulella, kun aallot tulevat pohjoisesta, koillisesta tai luoteesta. Täällä on kuitenkin aaltoja ympäri vuoden. Veteen pääsee helposti muutamasta eri kohdasta. Odotuspaikalle on melottava käsillä pieni matka.

Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
4
259
13
262
10045