Vatsalautailu El Burrolla

Takuuvarmat aallot Fuerteventuralla
El Burron rannalla on takuuvarmasti säännöllisiä aaltoja kesäkuukausina. Siellä on loistavat tuuli- ja aalto-olosuhteet, ja niinpä se sopii erinomaisesti vesiurheilun harrastamiseen. Lisäksi se sopii aloitteleville surffaajille, purjelautailijoille, vatsalautailijoille ja leijalautailijoille. Fuerteventuran koillisrannikolla sijaitsevalla El Burrolla on pitkä hiekkaranta ja tuliperäisiä kallioita. Sinne on helppo kulkea, sillä se sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Corralejon matkailukohteesta. Lisäksi tien varteen on helppo pysäköidä.
Aloittelijoille sopiva vatsalautailukohde Corralejon lähellä
El Burron pääaallot murtuvat vasemmalle, ja oikealle murtuvat aallot ovat huomattavasti lyhyempiä. Tämä miellyttävä kohde sopii erinomaisesti aloittelijoille. Tosin breikin (kohta, jossa aalto alkaa murtua) selvittäminen vaati hieman lisää kokemusta. Päivinä, jolloin aallot ovat korkeita, kannattaa olla varovainen tuliperäisen riutan lähellä. Olosuhteet vatsalautailuun ovat otollisimmat kesäisin laskuveden aikana säännöllisellä pohjois- ja koillistuulella. Tosin talvikaudella on mahdollista napata mukavia aaltoja etelä-, lounas- ja länsituulella.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
4
259
13
262
10045