Vatsalautailu El Confitalilla

Euroopan parhaat oikealle murtuvat aallot vatsalautailijoille

El Confital tunnetaan rantana, joka tarjoaa Euroopan parhaat oikealle murtuvat aallot vatsalautailijoille. Tämä urbaani alue sijaitsee Gran Canarian koillisosassa Las Canterasista pohjoiseen, ja sinne on helppo kulkea. El Confital sijaitsee viehättävällä luonnonalueella, jolla on pieniä hiekkaisia poukamia. Sen rantaviiva on muodostunut jähmettyneestä laavakivestä, ja sinne pääsee Las Palmas de Gran Canarialta polkua pitkin, jota suosivat surffaajat sekä matkailijat, jotka haluavat ihailla kaunista auringonlaskua alueella.

Upeita tuubeja lähellä Las Canterasia

El Confitalin ranta sopii erinomaisesti kokeneille vatsalautailijoille. Valtava laavariutta nostaa aallon kauas rannasta, ja se murtuu oikealle melkein pystysuorassa ja muodostaa nopeita ja voimakkaita tuubeja. Aallot nousevat kolmen metrin korkuisiksi laskuveden aikana itä- ja koillistuulella, kun ne tulevat pohjoisesta ja luoteesta. Parhaista aalloista voit nauttia syyskuun ja toukokuun välisenä aikana. Veteen mennään riutan kautta, mutta päivinä, jolloin aallot ovat korkeita, veteen pääsee turvallisemmin riutan keskiosassa olevaa käytävää pitkin, jossa on hiekkapohja.

Localidad
El Confital

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
2
259
13
262
10045