Vatsalautailu El Frontónilla

Maailman parhaimpiin kuuluva vatsalautailukohde Gran Canarialla

Gran Canarian koillisrannikolla sijaitseva El Frontón on kansainvälistä huipputasoa oleva vatsalautailukohde, ja vatsalautailun ammattilaiset ovat äänestäneet sen maailman viiden parhaimman joukkoon. Rannalle kuljetaan Caleta de Arriban merenrantakylästä banaaniviljelmien ja jyrkän mutta kävelykelpoisen kallion kautta. Voit pysäköidä aivan breikin viereen tai kävellä sille läheiseltä Agujeron rannalta. Muistathan kuitenkin noudattaa varovaisuutta säännöllisten korkeiden aaltojen takia.

Vaativia temppuja lähellä Caleta de Arribaa

El Frontónin voimakkaita aaltoja verrataan usein kuuluisan Tahitilla sijaitsevan Teahupoʻo-surffauskohteen aaltoihin. Kun aalto murtuu laavapohjalla, se muodostaa voimakkaan tuubin vasemmalle ja oikealle. Korkeilla aalloilla vatsalautailu vaatii taitoa sekä rohkeutta, mutta sinut palkitaan mahdollisuudella tehdä hyppyjä ja vaativia liikkeitä. Breikille pääsy on melko helppoa, koska sinun tarvitsee vain kävellä riutan reunalle ja odottaa aaltoja. El Frontónilla on säännöllisiä aaltoja ympäri vuoden nousuveden aikana kaakkois-, lounais- ja itätuulella, kun aallot saapuvat lännestä, luoteesta, pohjoisesta ja lounaasta. Paras kausi kestää lokakuusta toukokuuhun.

Localidad
Gáldar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
2
259
13
262
10045