Vatsalautailu El Pico de La Lajalla

Suosittu vatsalautailukohde Gran Canarialla

El Pico de la Lajan kohde Gran Canarian itärannikolla sijaitsee lähellä Las Palmas de Gran Canarian kaupunkia. Siellä on upeita voimakkaita aaltoja, ja se on paikallisten vatsalautailijoiden (bodyboarding-harrastajien) suosiossa. Aaltojen ollessa korkeita on syytä noudattaa varovaisuutta, koska kyseiset haastavat aallot murtuvat matalaan veteen. Pysäköinti rannan lähelle on vaikeaa, mutta pääset rannalle kävelemällä kaupungin ja La Lajan rannan välistä Avenida Maritiman kävelykatua pitkin etelään. Vaihtoehtoisesti pääset rannalle kävelemällä La Laja Miradorin pysäköintialueelta pohjoiseen.

Vatsalautailukohde lähellä Las Palmas de Gran Canariaa

El Pico de La Lajan selkeät aallot murtuvat sekä vasemmalle että oikealle. Oikealle murtuva lyhyt aalto muodostuu pieneksi tuubiksi, ja vasemmalle murtuva aalto muodostuu paljon suuremmaksi nopeaksi ja avoimeksi tuubiksi koko aallon pituudelta. Aalto murtuu laavariutalla, joka näkyy myös nousuveden aikana. Täällä riittää aaltoja ympäri vuoden ja kaikkien vuorovesien aikana, mutta paras kausi on loka-toukokuussa. Tällöin aallot voivat kohota 1–3 metrin korkuisiksi pohjois-, luoteis-, länsi- ja lounaistuulella silloin, kun ne saapuvat koillisesta ja idästä. Mereen pääsee helposti riutan kautta, mutta virtaukset voivat olla voimakkaita aaltojen ollessa korkeita.

Localidad
La Laja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
2
259
13
262
10045