Vatsalautailu El Quemaolla

Kanariansaarten parhaimpiin kuuluva vatsalautailuun sopiva ranta

Tämä Lanzaroten saaren luoteisosassa La Santan kalastuskylää vastapäätä sijaitseva ranta tarjoaa aaltoja, jotka kuuluvat Kanariansaarten ja koko maailman parhaimpiin. Tervetuloa El Quemaoon. Tällä Pipeline Canariona tunnetulla rannalla on upea maine, ja sen ympärille on avattu useita ravintoja ja majoituspaikkoja. Siellä on myös lautailukouluja ja vatsalautailuun erikoistuneita liikkeitä, jotka myyvät ja vuokraavat varusteita. Veteen pääsee helposti kylän satamasta.

Kokeneille vatsalautailijoille sopivat kohde La Santaa vastapäätä

El Quemaolla aallot murtuvat matalan tuliperäisen riutan päällä lähellä rannikkoa, ja ne muodostavat useita nopeita ja syviä tuubeja. Aallot murtuvat enimmäkseen vasemmalle, ja oikealle murtuessaan ne muodostavat täydellisen onton tunnelin (tuubin), jota vatsalautailijat rakastavat. Paras kausi täällä on loka-maaliskuussa. Olosuhteet vatsalautailuun ovat otollisimmat etelä- ja kaakkoistuulella, kun aallot saapuvat pohjoisesta ja vuorovesi on korkeimmillaan. Vaativaa rantaa suositellaan vain kokeneille vatsalautailijoille.

Parking
Restaurant
Localidad
la Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
3
259
13
262
10045