Vatsalautailu vasemmalle murtuvilla aalloilla La Santalla

Euroopan parhaimpiin kuuluvat vatsalautailuun sopivat aallot

La Santan vatsalautailukohteen vasemmalle murtuvia aaltoja pidetään Euroopan parhaimpiin kuuluvina. Tämä Lanzaroten saaren luoteisrannikolla La Santan kalastajakylässä sijaitseva ympärivuotinen kohde on kokeneiden vatsalautailijoiden suosiossa säännöllisten aaltojensa ansiosta. Helppopääsyinen ranta näkyy tieltä, ja sen lähellä on saaren paremmin tunnettuja rantakohteita. Alueella harrastetaan paljon surffausta ja muuta vesiurheilua, ja siellä onkin upea tunnelma.

Kokeneille vatsalautailijoille sopiva kohde Lanzarotella

La Santan vasemmalle murtuvat aallot ovat todellisuudessa "halkeavia aaltoja", jotka murtuvat sekä vasemmalle että oikealle. Oikealle murtuvat aallot ovat vatsalautailijoiden suosiossa, koska ne ovat lyhyitä, nopeampia ja onttoja, ja ne muodostavat pystysuoran seinämän. Nämä suuret aallot vaativat kokemusta, ja lautailijoilla on oltava sukelluskengät ja märkäpuvut siltä varalta, että he törmäävät vulkaaniseen riuttaan tällä matalalla alueella. Olosuhteet vatsalautailuun ovat otollisimmat syyskuun ja toukokuun välillä nousu- ja laskuveden puolivälissä etelä-, lounais-, kaakkois- tai etelätuulella, kun aallot saapuvat pohjoisesta, koillisesta, luoteesta tai lännestä.

Localidad
La Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
3
259
13
262
10045