Vatsalautailu La Machaconalla

Vatsalautailuun sopiva pitkän tuubin muodostava aalto Teneriffalla

Suosittu La Machacona tarjoaa upeita pitkiä tuubaavia aaltoja, jotka sopivat täydellisesti vatsalautailijoille. Vasemmalle murtuvat aallot ovat voimakkaimpia, mutta siellä on myös oikealle murtuvia aaltoja. La Machacona sijaitsee Teneriffan etelärannikolla El Médanon ja Los Abrigosin välissä. Breikki ei näy tieltä, mutta se sijaitsee La Tejitan rannan vieressä, jossa on myös helppokulkuinen leirintäalue. Alueen lähellä ei ole palveluja, mutta siellä voi pysäköidä.

Kesäkohde kokeneille lautailijoille La Tejitan lähellä

La Machaconalla aallot murtuvat tuliperäiseen kalliokiveen erittäin lähellä rantaa nousuveden aikana silloin, kun ne tulevat etelästä. Tämä kohde vaatii taitoa, ja se sopii vain kokeneille lautailijoille. Aallot pysyvät selkeinä päivinä, jolloin tuuli puhaltaa pohjoisesta, mutta ne ovat erityisen vaikuttavia silloin, kun meri on peilikirkas. Olosuhteet vatsalautailuun ovat otollisimmatkesäkuun ja syyskuun välillä nousuveden aikana pohjoistuulella, kun aallot tulevat etelästä ja kaakosta. Rannalle pääsee kävellen. Muistathan varoa vahvoja virtauksia päivinä, jolloin aallot ovat korkeita.

Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
1
259
13
262
10045