Vatsalautailu Punta Blancalla

Voimakkaita vatsalautailuun sopivia aaltoja Teneriffan luonnonympäristössä

Punta Plancan vatsalautailukohde sijaitsee läntisellä Teneriffalla lähellä Guia de Isoraa. Tämä paikka kuuluu saaren tunnetuimpiin vahvojen aaltojensa ja koskemattoman luontonsa ansiosta. Punta Blancaa suositellaan keskitasoisille ja kokeneille lautailijoille (erityisesti kovalla aallokolla). Aallot ovat lyhyitä, mutta ne muodostavat vaikuttavan seinämän ja tuubin. Tässä kohteessa on mahtava tunnelma, ja se sopii erinomaisesti myös vaikeiden temppujen tekoon. Siellä myös järjestetään paikallisia surffauskilpailuja.

Tuliperäinen riutta-alue, joka sopii keskitasoisille ja kokeneemmille lautailijoille

Punta Blancan lautailupaikalle kuljetaan tuliperäisen riutan kautta. Muistathan siis noudattaa varovaisuutta. Tuliperäisellä pohjalla käveltäessä on suositeltavaa käyttää saappaita. Olosuhteet vatsalautailuun ovat otollisimmat lokakuusta toukokuuhun pohjois-, koillis-, kaakkois- tai itätuulella laskuveden aikana tai nousu- ja laskuveden puolivälissä. Ranta-alueella on hengenpelastajia sekä suihkut, pysäköintimahdollisuus ja ravintoloita.

Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
1
259
13
262
10045