Veneily Kanariansaarilla

Maantieteellisen sijaintinsa ja hyvän ilmastonsa ansiosta Kanariansaaret tarjoavat ainutlaatuiset olosuhteen veneilyyn koko vuoden ympäri. Tarjontaan sisältyy houkuttelevia reittejä saarten välillä maisemista nauttimiseen sekä vaativampia valtameripurjehdusmahdollisuuksia.

00:00
Título
Veneily Kanariansaarilla
Vídeo
Póster
Navegar en las Islas Canarias
Navegar en las Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Contenido

Jo satojen vuosien ajan Atlantin moottoriksi kutsutut pasaatituulet puhaltavat jatkuvasti ja sopivat ihanteellisesti veneilyyn kaikkina vuodenaikoina tarjoten mahdollisuuden nauttia rauhallisista reiteistä tai täydellisen vapauden tunteen suovasta avomeripurjehduksesta.

Lisäksi saarten ainutlaatuinen ilmasto suorastaan kutsuu tutustumaan niihin tarkemmin. Kirkas ja pilvetön taivas, pasaatituulten ja Azoreilla vallitsevan korkeapaineen aiheuttama sateiden vähäisyys lisäävät aurinkopäivien ja päivänvalotuntien määrää enemmän kuin missään muualla Euroopassa.

Imagen
Contenido

Yksi Kanariansaarilla veneilyn tärkeimmistä eduista on se, että kahdeksan saaren väliset etäisyydet eivät ole kovinkaan suuria, joten ne voidaan ylittää purjehtien yhden päivän aikana.

Näin voit siirtyä saarelta toiselle ja tutustua kaikkiin saariin kaikkina vuodenaikoina nauttien niiden maisemien vaihtelevuudesta, saarten kulttuurista ja gastronomiasta.

Título

Satamat ja luokkapalvelut

Imagen
Contenido

Kanariansaarilla on yli 30 satamaa ja pienvenesatamaa, joiden kapasiteetti sopii kaikenpituisille aluksille. Niissä on nykyaikaiset ja kehittyneet valmiudet ja niissä on tarjolla laaja palveluvalikoima sekä veneille että koko miehistölle, rungon puhdistus- ja korjauspalvelut, vartiointi, nosturit, työpajat ja koulut, lukuisia vesiurheilumahdollisuuksia, reittejä saariin tutustumiseen, ravintoloita maissa ruokailuun, catering-palveluja veneisiin...

Tästä löydät täydellisen yhteenvedon sinilippusatamista ja kaikki tarvitsemasi tiedot veneilystä nauttimiseen Kanariansaarilla.

Contenido

Mutta veneily Kanariansaarilla on paljon enemmän kuin pelkkää purjehtimista saarten välillä. Se tarkoittaa puhtaassa luonnossa oleskelua, ainutlaatuinen kokemus, josta voi nauttia kaikilla aisteilla.

Tämä vaihtoehto on jo paljon lähempänä valtameripurjehtimista kaukana avomerellä, mikä on sekä houkuttelevaa että vaativaa. Se on todellinen haaste, jonka myötä voit osoittaa taitavuutesi ja osaamisesi merellä ja nauttia samalla täysin rinnoin saariston vesistä.

Contenido

Kanariansaaret tunnetaan erittäin turvallisena matkailukohteena, jossa lisäksi harjoitetaan ympäristöystävällistä matkailua. Saaristo on ilmastonmuutoksen takia haavoittuvassa asemassa oleva alue ja siksi matkailusektori on lisännyt sitoumustaan kestävyyteen ja keskittynyt toiminnassaan ilmastoneutraaliuteen.

Hiilijalanjäljen mittaaminen, hiilestä irtautuminen, ekosysteemien uudistaminen ja suojelu ovat joitakin toiminta-akseleita nettonollan saavuttamiseen mahdollisimman pian. Ja viimeistään ennen vuotta 2050.

Contenido

Saaristona Kanariansaarilla on satojen vuosien takaiset veneilyperinteet. Euroopan, Afrikan ja Amerikan välisenä luonnollisena porttina saarten rannikoille ovat jättäneet jälkensä lukuisat merenkävijäkansat. Tästä todisteena ovat aluksissa käytetyt latinalaispurjeet.

Imagen
Contenido

Lisäksi saaristo on todellinen huippu-urheilijoiden kehto, ja sen vesissä ovat harjoitelleet monet olympiamitalistit saarilla sijaitsevien nykyaikaisten ja täydellisten valmiuksien ansiosta.

Contenido

Eri veneluokat, kuten Optimisti, 420, 470, Laser, 29er, Snipe tai latinalaispurjeluokka, omaavat pitkät perinteet saarilla ja niiden ansiosta tarjolla on lukuisia kouluja ja päteviä ohjaajia, joiden parissa veneilyä voi opetella ja harjoitella.

Contenido

Kanariansaarten vesistö tunnetaan niiden kirkkaudesta ja hyvästä näkyvyydestä. Alue on todellinen paratiisi sukeltamisen harrastamiseen, veden lämpötila vaihtelee keskimäärin 19 asteen paikkeilla talvisin ja 25 asteen paikkeilla kesäisin, mikä lisää entisestään veneilymahdollisuuksien houkuttelevuutta.

Lisäksi saaristossa on kolme merireservaattia, joissa suojellaan meren kasvistoa ja eläimistöä: La Graciosan saaren ja Lanzaroten pohjoisosan pikkusaarien ympäristön merireservaatti, La Punta de la Restinga-Mar de las Calmas -merireservaatti El Hierron saarella, ja La Palman saaren merireservaatti.

Ainutlaatuinen ympäristö, jossa voi nauttia luonnosta ja purjehtia monien alueella asuvien valaslajien seurassa. Alueella elää delfiinejä, pallopäävalaita, kaskelotteja ja sinivalaita, minkä ansiosta niitä on helppo tarkkailla saaristossa.

Título

Käytännön tietoja

Imagen