Maastojuoksu Tamadaballa

Vaativa reitti, jolta avautuvat näkymät Roque Nublolle

Tämä rengasmaastojuoksureitti kulkee ihastuttavassa Tamadaban luonnonpuistossa ja Gran Canarian luoteisosassa alkaen Agaeten San Pedron kaupunginosasta. Tämä 39 kilometrin pituinen reitti on hyvin vaativa ja sopii vain kaikkein kokeneimmille juoksijoille. Reitillä avautuvat vaikuttavat näkymät Roque Nublolle, Roque Bentaygalle ja Tejedan jokilaaksoon. Ympärillä levittyy yksi saaren parhaiten säilyneistä männiköistä.

Yksi Gran Canarian upeimmista alamäistä

Reitin aluksi noustaan Lomo del Palolle, jonka positiivinen korkeusero on 1 000 metriä. Sen jälkeen jatketaan läpikulkureitin korkeimpaan kohtaan Los Moriscosiin 1 534 metrin korkeudessa. Seuraavaksi juostaan Artenaran kylän, Hoyasin padon, ja Samsón padon ohitse alas Romerosin tietä, joka on yksi Gran Canarian upeimmista alamäistä. Reitti on logistiikan kannalta kätevä (sen alku- ja päätepiste on sama), mutta vaatii suunnittelua ja erinomaista fyysistä kuntoa.

Distance
38,83 km
Max height
1.599 m
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
  • Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
  • Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
  • Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
2
257
13
262
10045