Maastojuoksu Teneriffalla

Vaativa maastojuoksureitti Teneriffan eteläosassa

Reitti alkaa Teneriffan saaren eteläosasta ja konkreettisemmin Vilaflorin kylästä lähes 1 400 metrin korkeudessa. Rankan 1 100 metrin nousun jälkeen saavut Degollada de Guajaralle, jolta avautuivat huikeat näkymät Teidelle ja La Gomeran saarelle. Täältä alkaa kilometrin pituinen laskeutuminen Siete Cañadasiin, josta reitti jatkuu eteenpäin.

Vuoristojuoksu Teiden kansallispuistossa

Juokset 6 kilometriä lähes tasaisella maaperällä vulkaanisen karstin ja laavakerrostumien välissä kuumaisemissa Teiden majatalolle asti. Lähes 20 kilometrin pituinen vaativa reitti on kuulunut viime vuosien ajan Blue Trailin Ultratrail-rataan. Juoksijan on käytettävä tehokasta auringonsuojavoidetta ja juotava runsaasti nestetasapainon säilyttämiseksi.

Distance
20 km
Max height
2.500 m
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
1
257
13
262
10045