Vuoristopyöräilyreitti El Hierrolla

Rengastie Valverdesta

Asfalttitiet ja päällystämättömät tiet vaihtelevat tällä El Hierron pääkaupungista Valverdesta lähtevällä rengastiellä saaren koillisosassa. Alueen keskeltä länsikärkeen asti suuntautuvalla reitillä kilpaillaan joka neljäs vuosi yhden saaren suosituimman tapahtuman, Bajada de la Virgen de los Reyesin, juhlimiseksi. Reitti mutkittelee Julanin jyrkillä ja kauniilla rinteillä, joita halkovat silloin tällöin notkot, Golfon laaksoon merelle asti.

Monen kilometrin polkumatka La Dehesalla

Reitti jatkuu upealle La Dehesa de Sabinosalle, jossa on tehtävä vaativa rengaskierros Fronteran laakson ihailemiseksi Bascosin näköalatornista käsin. Alueella on paljon tuulen kierteille vääntämiä rohtokatajia, joista on tullut saaren symboli. Paluumatkalla takaisin Valverdeen häämöttää kaukana 78 kilometrin pyöräilyreissun päässä oleva La Orchillan majakka (El Pinar), joka oli aikoinaan nollameridiaani.

Distance
79 km
Korkeus
756 m
Slope
610 m
Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
7
257
13
262
10045