Vuoristopyöräilyreitit Fuerteventuran koillisosassa

Kiertoreitit Corralejossa
Voit tutustua kaikessa rauhassa Fuerteventuran ainutlaatuiseen ja karuun maisemaan pyöräilemällä tätä rengastietä, joka alkaa saaren luoteisosasta. Se koostuu kiertoreiteistä, jotka on merkitty paikan erikoispiirteitä selittävillä tietotauluilla. Rengastien alkupiste on pieni Lajaresin kylä, josta pyöräilet tulivuorten ohi saaren tärkeimpään turistikeskukseen Corralejoon asti. Se on myös paras paikka ihailla Tostónin majakkaa. Täältä suuntaat kohti länttä, ja kun käännyt tieltä Majanichon kohdalla, pyöräilet lukuisten ihastuttavien rantojen ja lahdelmien ohi kohti El Cotilloa.
Tindayan kiertomatka pyörän selässä
Ennen kuin suuntaat kohti pyhää Tindayan vuorta, tämän 79 kilometrin pituisen reitin seuraavaa kohdetta, sinun kannattaa kerätä voimia lumoavan kauniita rinteitä pitkin pyöräilyä varten. Laskeudut niiden jälkeen uudelleen rannikolle Janubion rannalle Puerto del Rosarioon, josta jatkat matkaa ja pyöräilet jälleen Tindayassa, tosin tällä kertaa sen itäosassa. Pyöräilet sitten asfalttitiellä La Olivan kunnassa ja maalauksellisessa Villaverden kylässä, joka vie sinut aloituspaikkaan Lajaresiin.
Distance
70 km
Korkeus
1728 m
Slope
1850 m
Restaurant
Localidad
Lajares

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
4
257
13
262
10045