Vuoristopyöräilyreitti Fuerteventuran lounaisosassa

Pyörän selässä Los Molinosin satamasta Ajuyyn
Los Molinosin satamasta alkava pyöräseikkailu Fuerteventuran lounaisosassa harvaanasuttujen alueiden läpi. Reitti jatkuu Fuerteventuran maisemille tyypillisten kivisten vuohiaitausten, vuorien ja notkojen läpi. Reitti vaatii hyvää yleiskuntoa, koska tiet eivät aina sovellu pyöräilyyn ja toisinaan pyörää on kannettava matkan jatkamiseksi. Pájaran Ajuyssa on hyvä kerätä voimia aina kauniille La Solapan rannalle asti.
Kestävyyttä mittaavat reitit
Sisäosien reitti alkaa maantieltä ja jatkuu La Paredin surffausalueelle. Jatkat täältä Jandían niemimaan hiekkateitä pitkin: todellinen stressinsietokykyä ja kestävyyttä mittaava testi, joka ei ole helppo. Pyöräilet pitkin kapeita ja jyrkkiä polkuja, ja sinun on toisinaan kannettava pyörää harteillasi ennen kuin voit astella kullanvärisellä Cofen rannan hiekalla (jos vuorovesi on suotuisa). Tällä kauniin villillä rannalla kannattaa poiketa, ja siellä on myös tarvittaessa huoltoauto.
Distance
35 km
Korkeus
1565 m
Slope
910 m
Is circular
Localidad
Puerto de Los Molinos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
4
257
13
262
10045