Vuoristopyöräilyreitti Gran Canarian kaakkoisosassa

50 kilometriä päällystämättömiä teitä ja jyrkkiä rinteitä

Melonerasin turistialueelta Agüimesin upeiden notkojen muodostamaan kuntaan. Gran Canarian kaakkoisosassa sijaitseva 50 kilometrin pyöräilyreitti kulkee kontrastin täyttämien maisemien, upeiden rannikkojen ja saaren kauniiden sisäosien läpi. Nouset rannikolta päällystämättömiä teitä pitkin Artearaan ja jatkat jyrkästi nousevaa rinnettä pitkin lumoavaan Fatagan kylään, jossa voit levähtää ja täyttää tarvittaessa vesipullot. Jatkat sitten vaativaa reittiä pitkin Fatagan laakson huipulla Rosianan tulivuorialueen lähellä.

Pyöräily Agüimesiin asti asfaltti- ja hiekkateitä pitkin

Rosianan tulivuorialueelta matka jatkuu Santa Lucía de Tirajanaan, jossa voit kerätä voimia ja josta laskeudut asfalttitietä pitkin. Käännyt sen jälkeen La Sorruedan padolle, joka on yksi Espanjan tärkeimmistä luonnonsuojelualueista, ja jatkat sitten täältä kauniilta palmuviljelmien täyttämältä alueelta Ansiten linnoituksen arkeologiselle kaivaukselle. Barranquillo de Sardinasta pyöräilet asfalttiteitä ja toisinaan hiekkateitä pitkin. Sen jälkeen nouset vielä pari viimeistä jyrkkää rinnettä, ja olet saapunut Agüimesiin.

Distance
87 km
Korkeus
408 m
Slope
1600 m
Restaurant
Localidad
Meloneras

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
2
257
13
262
10045