Vuoristopyöräilyreitti La Graciosalla

Pyöräily sallituilla poluilla

Chinijon saariston suurin saari La Graciosa sijaitsee Lanzaroten pohjoisosassa. Tämä luonnopuisto on ihanteellinen paikka harrastaa pyöräilyä. Kaikentasoiset pyöräilijät voivat nauttia sen valkoisen hiekan peittämistä poluista sekä ihailla upeita lahdelmia ja kirkasvesisiä rantoja. Tämän paratiisin, jossa aika näyttää pysähtyneen, suojelemiseksi on tärkeää, että pyöräilet vain sallituilla poluilla ja kolmella reitillä, jotka kulkevat saaren kaikkein kauneimpien maisemien läpi.

Kolme pyöräilyreittiä

Vaikka La Graciosan saari on pieni, sillä on paljon tarjottavaa. Corral-Punta del Cobren reitti alkaa La Maretan tasangolta, kiertää El Mojónin vuorella ja Amarillan vuorella aina luoteisrannikolle asti. Toinen vaihtoehto on kiertää pohjoisen kautta Las Agujasista Bermejan vuorelle aina Las Conchasin rannalle tai Pedro Barba kylään saakka. Jos haluat pysytellä rannikolla, tulo- ja paluureitti etelässä vie sinut upealle La Francesan rannalle, jossa on paljon hiekkaa ja kristallinkirkkaita vesiä.

Distance
78 km
Korkeus
1498 m
Slope
2020 m
Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
  • Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
  • Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
  • Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
8
257
13
262
10045