Vuoristopyöräilyreitti La Palmalla

Tulivuorireitti pyörän selässä

Metsäteitä pitkin kulkeva reitti on lyhyt mutta intensiivinen. Pyöriä varten tarkoitettu tulivuorireitti alkaa Pilarin virkistysalueelta La Palman keskiosista. Täältä alkaa kierto-osuus vulkaanisen hiekan peittämällä tiellä Cumbre Viejan rinteitä pitkin. Reitin aikana saatat todennäköisesti nähdä pilvimeren muodostuvan vuoren rinteille. Se on huikea näytelmä tässä luonnonpuistossa, joka jakaa saaren eteläisen osan kahtia.

35 kilometriä Cumbre Viejan ympäristössä

Reitti alkaa Cumbre Viejan länsirinteeltä, jonka profiili on loivempi. Se sopii hyvin lämmittelyyn ja voit sen aikana ihailla merta toisella puolella ja ylväässä rivissä seisovia vulkaanisia kartioita toisella puolella. Täydellinen hetki kuvan nappaamiseen, ennen kuin palaat takaisin vuoren toisella puolella sijaitsevaa rinnettä pitkin. Sen profiili on vaativampi ja nousua on 14 kilometriä. Voit tämän 35 kilometriä pitkän reitin aikana nauttia koko vuoden ympäri vuoristosta pyörän selässä.

Distance
117 km
Korkeus
617 m
Slope
1870 m
Restaurant
Localidad
Cumbre Vieja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
5
257
13
262
10045