Vuoristopyöräilyreitti Lanzarotella

Pyöräily laavan peittämässä maisemassa Timanfayassa

Tavoitteena on pyöräillä vaikuttavan Timanfayan kansallispuiston läpi. Aloitat pyöräilyn Órzolan merenrantakylästä Lanzaroten äärimmäisestä pohjoisosasta, jatkat La Coronan tulivuoren karstin kautta, nouset Famaran jyrkkää kalliota pitkin ja saavut päätepisteeseen La Graciosan saarelle, josta ihailet maisemaa César Manriquen suunnittelemasta Ríon näköalatornista. Tämän Pedales de lava -nimisenä tunnetun reitin seuraava osuus on Famaran lahdelma, jossa voit virkistäytyä meressä ennen kuin jatkat pitkää päällystämättömän tien ja asfalttitien vuorottelemaa reittiä pitkin La Santan urheilukompleksiin asti.

100 kilometrin pyöräily Blancan rannalle

Lasantan jälkeen näet tämän reitin kohokohdan: kapeiden solien ja kraattereiden maailman Timanfayan kansallispuistossa, jossa pyöräilet vulkaanisella hiekalla. Voit sen jälkeen kerätä voimia Yaizan kylässä ja palata rannikkoa pitkin tällä kertaa Janubion suolajärville. Reitin päätepisteessä sinua odottaa Blancan rannan matkailukohteessa huoltoauto, joka vie sinut lähelle Papagayon rantaa. Voit näin nauttia hyvin ansaitusta levosta yli 100 kilometrin pyöräilyn jälkeen.

Distance
64 km
Korkeus
2303 m
Slope
1690 m
Restaurant
Localidad
Órzola

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
3
257
13
262
10045