UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

On niin erikoisia paikkoja, että niiden herättämiä tunteita on vaikeaa selittää sanoin. Maisemien värit, luonnon tuoksu, tuulenvireen kosketus... Tuntemuksia, jotka voi usein ilmaista vain taiteen kautta. On The Draw -hankkeessa eräitä kansainvälisesti merkittävimpiä kuvataiteilijoita pyydettiin Kanariansaarille muotoilemaan työnsä kautta, mitä aistimuksia heille välittyi kullakin saarella. Ainoa vaatimus: täydellinen luomisvapaus.

Seitsemän kuvataiteilijaa, seitsemän saarta ja seitsemän päivää. Tuloksena upea matkakirjanen, joka esittää emotionaalista matkaa Kanariansaarilla.

JEKATERINA
KOROLEVAN

Laavaa saven eri sävyissä, karaistunut kasvisto, joka säilyttää värinsä, ja suuri sininen leimahdus taivaan ja meren törmäyksestä. Tällainen on nuoren Jekaterina Korolevan näkemys Lanzarotesta. Tämä kyvykäs venäläinen kuvataiteilija muotoilee saaresta musteella, lyijykynillä ja vesiväreillä sekoitetuilla perinteisillä maalaustekniikoilla César Manriquen tuotantoon painottuvan kuvauksen: Las Salinas tai La Graciosa.

Katso koko teos

MALIKA
FAVREN

Viivojen ja värien yksinkertaisuuteen perustuvalla tyylillään Malika painottaaFuerteventuran hengellisempää puolta. Geometria, tasaiset värit, korostetut varjot ja ennen kaikkea rauha ja yksinäisyys ovat pääosassa tämän ranskalaisen taiteilijan tulkinnassa saaresta. Taivas ja maa, ranta ja vuoret, ihmiset ja eläimet - kaikki rinnan sopusointuisessa tasapainossa.

Katso koko teos

PAULA BONETIN

Eräällä eurooppalaisen kuvataiteen tunnistettavimmalla tyylillä Paula Bonet tuo kuvituksessaan esiin eri mielentilat ja tunteet, joita hänen matkansa Gran Canarialla herätti. Matkalla kaivetaan esiin menneisyyden tunteet, muistot ja haaveet. Kokemus ja maisema, luonto ja yksilö. - vastakohtia, jotka henkivät erityisen naisellista herkkyyttä.

Katso koko teos

BEN HEINEN

Omaperäisellä tyylillään, jossa on vaikutteita surrealismista pop-taiteeseen, Ben Heine tulkitsee uudelleen niinkin tunnusomaisia Teneriffan ikoneita kuin Santa Cruzin auditorio, Los Gigantesin rantakalliot ja Teide. Projektissaan tämä belgialainen taiteilija ottaa ihmisen saaren maiseman mitaksi ja luo eloisan ympäristön, jossa mielikuvitus ja todellisuus yhtyvät - mitä henkilökohtaisin tulkinta saaresta.

Katso koko teos

JENS
MAGNUSSONIN

Kuvituksiin lapsille erikoistunut ruotsalainen kuvataiteilija luo koloristisen ja iloisen näkemyksen La Gomerasta, jossa ihminen elää täydellisessä sopusoinnussa luonnon kanssa. Värien, sommittelun ja henkilöhahmojen muotoilun hallintansa avulla hän kuvaa lapsenomaisen viattomuuden kyllästämää maailmaa, jossa eläimistön ja kasviston runsaus ja yksityiskohtien rikkaus ovat pääosassa.

Katso koko teos

STEVE
SIMPSONIN

Yli 30-vuotisen uran jälkeenkin Steve Simpson on yhä vitalisti, jolla on tuore ja hauska tyyli, joka ammentaa graafisesta suunnittelusta, typografiasta ja kuvituksesta. Tällä tekniikalla hän muotoilee näkemyksensä La Palmasta: Porís de Candelaria, Santa Cruz de La Palma, Fuente Santa… Paikkoihin ja tunteisiin liittyviä hetkiä, jotka on kuvattu opettavassa hengessä ja humoristisesti sen valaisemiseksi, miksi kannattaa elää.

Katso koko teos

MADS BERGIN

Selvällä mainostyylillään Mads Berg sijoittaa El Hierro mietiskelevän ihmisen, joka elää luonnonympäristössä, joka määrittelee hänet ihmisenä, ja pakottaa hänen tiedostamaan olotilansa äärellisyyden. Introspektiivinen katse tasaisissa väreissä, joihin tunkeutuu utuisia pilvien ja varjojen rippeitä. Ei ole ihme, että hänen tuotantonsa on mukana Tanskan designmuseossa.

Katso koko teos

Jos haluat tietää lisää tekijöiden projektista, käy osoitteessa onthedraw.travel