UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Cocodrilo Park

Cocodrilo Park, Gran Canarian eläintarhat
Cocodrilo Park, Gran Canarian eläintarhat
Cocodrilo Park, Gran Canarian eläintarhat

Upea eläinpuisto Agüimesissa, jolla on opetustarkoitus

Crocodilo Park sijaitsee kaakkoisella Gran Canarialla lähellä Agüimesia. Se tarjoaa upean krokotiiliesityksen, jossa krokotiilejä syöttämällä näytetään, kuinka suuri niiden purentavoima on. Katsojat voivat myös koskettaa krokotiilinpoikasia henkilökunnan jäsenen valvonnassa. Esityksellä on pääasiallisesti opetuksellinen tavoite, ja siinä kerrotaan näiden dinosaurusten kanssa samaan aikaan eläneiden eläinten elämästä. Yksityinen eläintarha käyttää kaikki lipputulot eläimistä huolehtimiseen.

Matelijaeläintarha Gran Canarialla

Crocodilo Parkin matelijavalikoima on Kanariansaarilla ainutlaatuinen. Eläintarhassa on 300 niilinkrokotiiliä, joista yksi on viiden metrin pituinen. Tiikereiden, peurojen ja käärmeiden ohella eläintarha tarjoaa arapapukaija- ja papukaijaesityksen. Lisäksi asiakkaat voivat ostaa ravintolasta hedelmiä ja banaaneja ja syöttää niitä apinoille. Crocodilo Park tarjoaa myös ilmaisen edestakaisen bussikuljetuksen Maspalomasin lomakeskukseen tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ