UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Maroparque

Maroparque, La Palman eläintarhat
Maroparque, La Palman eläintarhat
Maroparque, La Palman eläintarhat

Kanariansaarten ainoa rinteellä sijaitseva eläintarha

Maroparque on kaikin puolin ainutlaatuinen eläintarha. Se sijaitsee Breña Altan rotkon rinteillä itäisellä La Palmalla, ja se on Kanariansaarten ainoa rinteellä sijaitseva eläintarha. Voit käydä miellyttävällä kävelyllä varjoisassa kasvitieteellisessä puutarhassa. Kävelyreitti kulkee alaspäin puisia siltoja ja mukulakivipolkuja pitkin lintuhuoneisiin, joissa linnut ja papukaijat lentävät vapaasti vieraiden ympärillä ja heidän yläpuolellaan.

Eksoottisia eläimiä rotkomaisemissa La Palmalla

Maroparquessa elää maailman omaperäisimpiin kuuluvia eläimiä. Täällä voit esimerkiksi tutustua japanilaiseen rotuun kuuluvaan kanaan, joka muistuttaa pehmolelua vitivalkoisen ja erittäin pehmeän sulkapeitteensä vuoksi, ja pieneen apinaan, jolla on musta turkki ja keltaiset kädet. Tässä tasokkaassa eläintarhassa on myös albiinokenguruita sekä lukuisia kaloja, lintuja, matelijoita ja nisäkkäitä, ja sieltä on upeat näkymät rotkoon. Eläintarhan vinkki: jos teet ravintolavarauksen vierailun alussa, saat kierroksen päätyttyä ruokasi nopeammin eteesi.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ