UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Rancho Texas Lanzarote Park

Rancho Texas Lanzarote + Eläintarhat Lanzarotella
Rancho Texas Lanzarote + Eläintarhat Lanzarotella
Rancho Texas Lanzarote + Eläintarhat Lanzarotella

Kanariansaarten ainoa eläintarha, jossa on uima-altaita

Eteläisellä Lanzarotella sijaitseva Rancho Texas Lanzarote Park on saaren ainoa eläintarha, jossa on uima-allasalue. Corral del Aguana (Vesitila) tunnetulla laajalla alueella on tarjolla vesihuvituksia sekä aikuisille että lapsille. Lisäksi puistoalueella on baari-ravintola, jossa voit virkistäytyä juoman tai välipalan parissa. Tervetuloa viettämään ikimuistoinen päivä tässä eläintarhassa: villieläimet, erilaiset esitykset ja vilvoittavat uima-altaat liukumäkineen odottavat sinua.

Tässä Lanzarotella sijaitsevassa vesipuistossa voit uida merileijonien lomassa

Rancho Texasissa voit uida merileijonien lomassa silloin, kun ne eivät osallistu esityksiin. Eläintarhassa taas voit tutustua valkoiseen tiikeriin monien muiden villieläinten ohella. Villin lännen teema-alue tarjoaa tekemistä lapsille, kuten poniratsastusta, aarteenetsintää intiaanikylässä sekä melontaa. Alueella on useita ravintoloita, joissa voi nauttia välipalan tai aterian. Lisäksi pikaruokaravintolassa on tarjolla cowboy-esitys, jossa käytetään lassoja ja ruoskia.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ