UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Forestal Park

Forestal Park, Teneriffan teemapuistot
Forestal Park, Teneriffan teemapuistot
Forestal Park, Teneriffan teemapuistot

Hauskanpitoa ja seikkailuja La Esperanzan luonnonsuojelualueella

Kiipeilyä korkeissa puissa, männyntuoksuinen ilma ja valtamereen sulautuva puumeri... Forestal Park sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa, La Esperanzan metsässä. Se on virkistysalue, jossa voi pitää hauskaa ja seikkailla korkealle kiinnitettyjen köysien ja vaijerien avulla. Ikivanhojen puiden keskellä sijaitseva Forestal Park on uskomaton paikka, jossa voi viettää tavallisesta poikkeavan päivän upeassa luonnossa.

Las Lagunetasin suojellussa luonnossa sijaitseva teemapuisto

Forestal Park on Kanariansaarten suurin metsäseikkailupuisto. Kanarianmäntymetsässä sijaitseva aktiivisille matkailijoille tarkoitettu virkistysalue on täydellinen kohde viettää päivä luonnon helmassa. Puistossa on yli 90 puiden latvoihin sijoittuvaa tehtävää, kiipeilyseinä, köysisiltoja ja vaijeriratoja, joten siellä voi kätevästi kokeilla uusia urheilulajeja ulkoilmassa. Valittavana on useita kaikenikäisille ja eri kuntotasoille sopivia ratoja. Vierailijoiden kannattaa pukeutua mukavasti pitkiin housuihin ja lenkkitossuihin.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ