UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Monkey Park Tenerife

Monkey Park Tenerife, Teneriffan eläintarhat
Monkey Park Tenerife, Teneriffan eläintarhat
Monkey Park Tenerife, Teneriffan eläintarhat

Los Cristianosia lähellä oleva eläintarha, jossa kävijät voivat syöttää apinoita

Monkey Park on pieni eläintarha, joka sijaitsee eteläisellä Teneriffalla lähellä suurta Los Cristianosin matkailukohdetta. Se on ainoa apinoihin erikoistunut eläintarha Kanariansaarilla, ja se on ainoa laatuaan myös siksi, että kävijät voivat käydä häkeissä ja koskettaa ja syöttää eläimiä. Eläintarha on täydellinen paikka tutustua makiapinoiden ja titi-apinoiden leikkisään luonteeseen. Apinat voivat syöttötilanteessa kiivetä syöttäjän olkapäälle ja pään päälle lasten suureksi huviksi.

Apinoihin erikoistunut eläintarha Teneriffalla

Tutustu Monkey Parkin monipuoliseen apinavalikoimaan ja käy virkistävällä kävelyllä puutarhassa. Puutarhassa on varjoisia paikkoja, joissa kävijät voivat rentoutua. Eläintarhassa on makiapinoiden, simpanssien ja useiden erilaisten titi-apinalajien kaltaisten kädellisten lisäksi käärmeosasto ja valikoima eksoottisia lintuja. Voit esimerkiksi nähdä arapapukaijoja, kakaduja ja jopa tukaanin. Eläintarhassa on myös allas, jonka erillisissä osissa on krokotiilejä ja kilpikonnia ja jonka yli voi kävellä puusiltaa pitkin. Tässä hienossa eläintarhassa vietät hauskan päivän koko perheen kanssa.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ