UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Golfia ympäri vuoden

Kanariansaaret sopivat mainiosti golfin harrastamiseen.
Vain täällä voit golfata tulivuorten ympäröimänä
ihaillen erilaisia maisemia, kun lyöt pallon kohti meren
horisonttia. Merituulet tekevät jokaisesta ottelusta
erilaisen, ja drivet ja pitkät lyönnit on harkittava tarkalleen
etukäteen. Voit nauttia tästä kaikesta koko vuoden ympäri ja pelata golfia
saarilla lähes kaikkina päivinä.
Paras
golf-lyöntisi
/Ammattigolfrata
Vain harva paikka maailmassa tarjoaa samantapaiset olosuhteet golfin pelaamiseen. Kanariansaarilla on joitakin Euroopan parhaimpia ammattiratoja, jotka on suunniteltu Severiano Ballesterosin ja José María Olazabalin kaltaisia maailmanmestareita varten. Joidenkin ratojen luojina on kuuluisia arkkitehtejä, kuten Juan Cartineu, Blake Stirling tai Marco Martín, jotka ovat ottaneet suunnittelussa huomioon alueen ihanteellisen ilmaston.
Suurin osa radoista sulautuu saumattomasti maisemaan, ja ne tarjoavat erilaisia palveluja, kuten mailapoikia, ohjaajia tai golfkärryjä. Niiden yhteydessä voi olla myös liikuntasaleja, terveyskylpylöitä tai ravintoloita. Kaikentasoisille harrastajille tarkoitetuilla radoilla voi olla jopa 110 metrin syvyisiä kuoppia ja muita esteitä, kuten järviä, bunkkereita ja kasveja. Jotkin viheriöt saattavat sijaita jopa pikkuisella saarella. Upea näytelmä ympäri vuoden.
Katso golfradat
Tapaaminen maailman
parhaimpien
/golfinpelaajien
kanssa
Kanariansaarilla on korkeatasoisia infrastruktuureja ja ratoja, ja sen ilmasto-olosuhteet ovat golfille ihanteelliset. Saarilla järjestetäänkin usein kansainvälisiä golfturnauksia ja -kilpailuja. Monilla kentillä näkyy usein golfin parhaimpia ammattilaisia voittoa tavoittelemassa.
Katso kilpailut
/Viiden
golf
Golfratojen ympärillä on kattava ja monipuolinen hotelliverkosto. Joidenkin ratojen yhteydessä on suuria hotelleja tai matkailukohteita, joissa voit yöpyä parin metrin päässä radasta ja käväistä samalla pelien ohessa terveyskylpylässä, nauttia muuten vapaa-ajasta tai rentoutua yksityisillä rannoilla.