Salobre Golf Old Course & New Course

Kaksi golfkenttää samassa lomakeskuksessa lähellä Maspalomasia
Salobre Hotel Resort & Serenity sijaitsee Gran Canarian eteläosassa ainutlaatuisella paikalla täydessä harmoniassa luonnon kanssa. Hotelli tarjoaa huikeat näkymät Atlantin valtamerelle ja golfkentälle, ja on suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten tarjoamaan nautintoa, rentoutumista, rauhaa ja hyvinvointia. Tämän takaavat viiden tähden hotellin tarjoamat saaren ylellisimmät tilat ja palvelut: golf, hyvinvointikeskus, rauhallinen ympäristö, erilaiset gastronomiset kokemukset ja paljon muuta. Tärkeimpänä kuitenkin nousevat Salobrelle annetut tunnustukset golfista. Se valittiin Espanjan parhaaksi golfhotelliksi vuonna 2016. Se on Gran Canarian ainoa lomakeskus, jossa on kaksi 18-reikäistä kenttää; uusi ja vanha kenttä, jotka 17. lokakuuta alkaen muutetaan kolmeksi kentäksi, joissa yhdistyvät vanhan kentän 18 rataa ja uuden kentän yhdeksän par 36-rataa (reiät 1-3 ja 13-18). Kenttä toivottaa tervetulleeksi golfaajat, jotka nauttivat persoonallisista kentistä, joilla on oma ainutlaatuinen luonteensa. Salobre Golf on suunniteltu kaiken tasoisille pelaajille, ja sen kentiltä löytyy sekä vaativampia että tavanomaisia ratoja, johtuen alueen kivisestä maanpinnasta ja sen luomista haasteista. Kentän viehätystä lisää se, että se on täysin integroitu lomakeskukseen ja sitä ympäröivään luontoon kunnioittaen sitä mahdollisimman paljon.
Golfia Gran Canarialla viiden tähden lomakeskuksen kupeessa
Uusi kenttä on rakennettu vuonna 2008 ja sen avauslyöntipaikat uusittiin noin neljä vuotta sitten. Kenttä on Ron Kirbyn suunnittelema ja sitä on kehitetty paljon viimeisten vuosien aikana. Sitä ympäröi kaunis luonto ja siltä on huikeat näkymät vuorille ja lomakeskukseen, alueen ainoa haaste on pelitasoitus. Vuonna 1999 avattu Old Field vastaanottaa kaikki lomakeskuksen vierailijat. Se on kaunis kenttä, jolla on runsaasti kasvillisuutta, ratoja, joilla voi sekä nauttia pelaamisesta että testata ammattimaisilla kentillä käytettäviä tekniikoita. Tämä Roland Favrén suunnittelema 18-reikäinen par 71-kenttä on isännöinyt tärkeitä mestaruuskilpailuja kuten Espanjan PGA vuonna 2006 ja Espanjan seniorien ja naisten mestaruuskilpailut vuonna 2001. Aivan äskettäin, elokuussa 2022, kentällä pidettiin golfin Canarias Amateaur mestaruuskilpailut. Kaiken tämän lisäksi Salobre Golfissa on "Club Fitting Centre"-tila, jossa pelaajat voivat kehittää peliään uusimman "Trackman System"-tekniikan avulla. Tämä järjestelmä huomioi kaikki pelaajan swingin yksityiskohdat tutkan avulla ja tarjoaa ehdotuksia lyöntien ja näin ollen tulosten parantamiseksi.
Even
71 & 36
Handicap
-
Hole number
18 & 9
Round time
-
Accomodation
Catering
Parking
School
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
2
258
258
262
10045