UUSIMMAT TIEDOT |

Koronavirus (covid-19)

Salobre Golf & Resort

Kaksi golfkenttä samassa keskuksessa Maspalomasin lähellä
Lähellä Maspalomasin suurta lomakeskusta sijaitsevassa Salobre Golf & Resortissa on kaksi luonteeltaan erilaista golfkenttää. Ne ovat arkkitehti Roland Faurén läheisessä yhteistyössä tunnetun arkkitehti Robert Trend Jonesin vuonna 2000 luoma Salobre Sur ja kuuluisan arkkitehti Roy Kirbyn vuonna 2008 luoma Salobre Norte. Molemmat kentät sulautuvat eteläisen Gran Canarian karuun maisemaan ja kummastakin on näkymät sekä merelle että vuoristoon.
Golfia Gran Canaria viiden tähden lomakohteen vieressä
Salobre Golf & Resortin kentät sijaitsevat viiden tähden Sheraton Salobre Golf Resort& Span vieressä. Salobre Sur sijaitsee alueen laaksoissa ja on avoinna kaikille pelaajille tasoituksesta riippumatta. Sen ikimuistoisin reikä on par kolmen reikä 11, sillä lyönnin on oltava voimakas, jotta pallo ei päädy veden uurtamaan rotkoon. Haastavampi Salobre Norte sijaitsee karummassa maastossa. Sen par viiden reikä 5 edellyttää hyvää draiveria, sillä pallon on ylitettävä tuliperäinen kanjoni.
Even
71, 70
Handicap
-
Hole number
18 hoyos , 18 hoyos
Round time
-
Accomodation
Catering
Parking
School
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
2
258
13
262
10045