UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Buenavista Golf

Buenavista Golf, Teneriffan golfkentät
Buenavista Golf, Teneriffan golfkentät
Buenavista Golf, Teneriffan golfkentät

Atlantin valtameren ja Tenovuorten välissä sijaitseva golfkenttä

Buenavista Golf sijaitsee lähellä Buenavista del Norten pientä lomakaupunkia Teneriffan saaren luoteisosassa. Maailmanmestari Severiano Ballesterosin vuonna 2003 suunnittelema kenttä sijaitsee suojellun Tenovuoriston ja meren välissä. Se on niin lähellä kallionreunaa, että joillakin rei'illä tuntuu kuin pallo on lyötävä suoraan Atlantin valtamereen. Buenavista Golf -kentällä pelatessa valtameri muodostaa huikean taustan.

Golfausta meren tuntumassa Teneriffalla

Buenavista Golf sijaitsee aivan meren tuntumassa. Aallot tuntuvat rantautuvan aivan pelaajan vieressä viidellä rei'illä pelatessa, ja pelaajien on lyötävä tarkasti, jos he eivät halua menettää pallojaan rei'illä 15 ja 17. Reikien 9 ja 18 välillä on vesiputousten yhdistämä keskeinen vesieste, joka luo hyvin miellyttävän ilmapiirin. Kentälle on myönnetty ympäristöystävällisyydestään Premio Madera Verde 2006 -palkinto ja se on ISO 14001- ja 9001-sertifioitu.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
18

18

72

72

LÖYDÄ