UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Real Club Golf de Tenerife

Real Club de Golf de Tenerife + Teneriffan golfkentät
Real Club de Golf de Tenerife + Teneriffan golfkentät
Real Club de Golf de Tenerife + Teneriffan golfkentät

Espanjan toiseksi vanhin golfkenttä sijaitsee Teneriffalla

Real Club de Golf de Tenerife on Espanjan toiseksi vanhin golfkenttä. Kenttä sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa, ja sen rakennuttivat vuonna 1932 kerhon kuuluisat pelaajat Antonio Lucena, Andrés Alberto, Joaquín Laynez ja Aurelanio Yanez. Kenttä sijaitsee viljelysmaiden ja hedelmäpuiden välissä, ja alueella on myös sata vuotta vanha plantaasi, joka on integroitu täysin kenttään. Kentällä onkin rento ilmapiiri, ja siellä voi pelata golfia ympäri vuoden.

Golfia lyhyen matkan päässä Teneriffan pohjoisesta lentoasemasta

Muutaman minuutin päässä Teneriffan pohjoisesta lentoasemasta sijaitseva Real Club de Golf de Tenerife haastaa niin golfin pelaajan taidot kuin fyysisen kunnonkin. Maantieteellisen sijaintinsa vuoksi kentällä on paljon rinteitä, joten sähkökäyttöisen golfkärryn käyttö on suositeltavaa. 18-reikäisen kentän par on 71, ja kentällä käytetään matalia ja syviä rotkoja luontaisina esteinä. Kentällä on neljä pitkää par viiden väylää, joten se on vaativa mutta innostava kenttä kokeneille pelaajille.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
18

18

71

71

Hombres 28 / Mujeres 34

Hombres 28 / Mujeres 34

LÖYDÄ