UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

KanariansaaretHuhtikuussa

Huhtikuu, aika lyhyeen lomailuun ennen varsinaista lomalle lähtöä. Jos vapaapäiviä on vain vähän, on parasta varmistaa, että matka on sen arvoinen. Ensiksi voi aloittaa menemällä uimarannalle, joita löytyy täältä jokaisen makuun. Sen jälkeen voit lähteä kävelyretkelle tulivuorten katveeseen, tai tutustua ihastuttavaan pikkukylään. Tarvitsetko lisäideoita? Tästä löydät suosituksia huhtikuulle.
Keskilämpötila
23° C

11
aurinkotuntia
päivässä

Tässä kuussa
suosittelemme…

1
Tule tervehtimään
valaita

Jos olet aina uneksinut voivasi nähdä näitä eläimiä vapaudessa, käytä hyväksi matkaasi Kanariansaarille ja tutustu valaisiin aivan henkilökohtaisesti. Saarien vesistöissä kulkee 23 erilaisen valaslajin kulkureitti ja voit nähdä kaskelotteja, sinivalaita ja jopa kuusi eri delfiinilajia.

Suosittelemme retkeä aluksella, jossa on tunnus “Barco Azul” (Sininen laiva), ne takaavat eläinten hyvinvoinnin. Ai niin, muista myös, että eläinten suojelemiseksi niitä ei saa ruokkia eikä niiden kanssa saa uida.

Valaiden tarkkailu
Haluatko nähdä valaita?

2
Virkistävä
vaihtoehto

Aiotko matkustaa Kanariansaarille lasten kanssa? Saariston luonnonvesialtaat ovat loistava vaihtoehto nauttia rauhallisesta uintiretkestä ja kauniista maisemista. Ainutlaatuinen kokemus, joka on ehdottomasti koettava matkasi aikana. Tule tutustumaan Caletón Blancon kristallinkirkkaisiin vesiin Lanzarotella, uskomattomaan Puertito de Lobosiin vain 20 minuutin laivamatkan päässä Fuerteventuralta, tai Charco del Condeen La Gomeralla, ihanteellinen kohde täydellisen lomapäivän viettämiseen perheen parissa. Houkuttelevia vaihtoehtoja löytyy joka saarelta!

Puertito de Lobos
Caletón Blanco
Charco del conde
Luonnonuima-altaat

3

Ilmailunäytös

Jo yli 20 vuoden ajan aina huhtikuussa varjoliitoilun harrastajat kokoontuvat varjoliitoilun kansainväliseen tapaamiseen El Hierron saarella. Eri puolilta maailma tulevat lentäjät hyödyntävät pasaatituulia ja urheilulajille ihanteellista maastoa. Tapaamiseen osallistuu myös akrobaattivarjoliitoilun maailman parhaimmisto. Näin voit Kanariansaarten lomallasi ihastella kaikkein hurjimpiakin piruetteja - sinun täytyy vain nostaa katseesi ja tarkkailla taivasta Valle de El Golfossa.

Varjoliito
El Hierro

Kamera
kiikari