UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Isora

Isora El Hierron pikkukylät
Isora El Hierron pikkukylät
Isora El Hierron pikkukylät
Isora El Hierron pikkukylät
Isora El Hierron pikkukylät

Pikkukylä El Hierron tuliperäisillä rinteillä

Isorassa on jotakin, joka herättää vierailijoiden mielenkiinnon. El Hierron itäosassa sijaitseva kaunis pikkukylä on muodostunut Azofan lähteen ympärille. Ehkäpä kyse on tuliperäisestä kivestä tehdyistä taloista tai hyvin hoidettujen vihannes puutarhojen kivimuureista tai ehkäpä kyse on kaikesta tästä – joka tapauksessa tämä pienenpieni kylä on malliesimerkki El Hierron vanhimpien kylien viehätysvoimasta. Se on hyvä paikka rentoutua ja ladata akkuja.

Rauhaa, hiljaisuutta ja upeat näkymät Las Playasille

Suurin osa pääteiden varsilla sijaitsevista taloista ja niiden hyvinhoidetuista hedelmätarhoista on entisöity, joten ne muodostavat ihastuttavan näkymän. Monet taloista on muutettu maaseutuhotelleiksi, joissa on mukava viettää muutama päivä rauhallisessa hiljaisuudessa. Kävelyretkeä Isoran rehevillä vihreillä poluilla ei voi jättää väliin eikä myöskään käyntiä näköalapaikalla, josta on huikea näkymä Las Playasille.

Isla El Hierro

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ