Maaseutuhotelli El Patio

Upea sukukartano banaaniviljelmien keskellä
Maaseutuhotelli El Patio Teneriffan saaren luoteisrannikolla päihittää kaikki ajatukset siitä, mitä on majoittuminen erityisympäristössä. Tämä viiden vuosisadan historian omaava sukukartano on keskellä laajoja banaaniviljelmiä, jotka ovat täynnä polkuja, joille kadota lataamaan akkuja. Se on täydellinen kohde irtautumiseen arjesta. Vain viiden minuutin ajomatkan päässä on Garachicon merenkävijäkylä, joka on täynnä viehättäviä sopukoita.
Hotelli Garachicossa, jossa on suuri keskussisäpiha ja palmupuita
Hotellin päärakennus, jossa ovat huoneet, ilman suuria ylellisyyksiä mutta näköaloin, kiertää satumaista keskussisäpihaa, paikan sielua. Hyvin korkeat palmupuut ja satavuotiaat kanariantraakkipuut tuovat varjoa ja rauhaa. Mutta täällä päivä riittää paljon pidempään: voit käyskennellä banaaniviljelmien keskellä, heittäytyä uima-altaaseen ja jopa harrastaa peribrittiläistä krokettia. Lähellä on myös pieni poukama, johon pulahtaa. Siitä ei ole vaivaa, ettei päivällistä tarjota päivittäin, sillä lähistöllä on hyvin suositeltavia ravintoloita.
Airport distance
49.2 km
Parking
Restaurant
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä vettä ja huoneesi ilmastointia vastuullisesti. Vältä, pyyhkeiden ja vuodevaatteiden päivittäistä pesua, ellei se ole aivan välttämätöntä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä tiljoa vastuullisesti noudattaen majoituspaikan ohjeita.
- Kunnioita muiden tässä paikassa majoittuvien ihmisten rauhaa.
Tagit
Etiquetas
1
262
262
10045