Kanariansaaret tunnetaan leppoisista lämpötiloista vuoden ympäri, vähäisistä sateista ja siitä, että siellä on eniten aurinkotunteja koko Euroopassa. Ihanteellinen kohde mantereen tyypillisten harmaiden kuukausien ohittamiseen ja elämiseen kirkkaana säkenöivässä ilmanalassa.

Contenido

Maailman paras ilmasto, erityisesti talvella

Ei ole mikään salaisuus, että Kanariansaarilla on maailman paras ilmasto. Sen etuoikeutetun sijainnin, meren ja tyypillisten pasaatituulien ansiosta saaristossa vuoden keskilämpötila on 23 ºC. Lämpötilojen vaihtelut ovat vähäisiä ja siksi talvella Kanarialla oleskellaan kesävaatteissa saariston yli 60 aurinkopäivän ja vähäisten sateiden ansiosta. Ihanteellinen paikka kylmien talvikuukausien viettämiseen ilman päällystakkia tai sateenvarjoa.

Contenido

Ihanteellinen aika jatkaa nautiskelua ulkoilmassa

Vierailu Kanariansaarilla talvikuukausina tarkoittaa lukemattomia suunnitelmia ja loputtomasti kivaa tekemistä. Voit rentoutua auringossa, valita käydä uimassa sinilippurannoilla, tutustua reitteihin, jotka kulkevat tulivuorialueiden ja tuhatvuotisten metsien halki, retkeillä historiantäytteisissä ihastuttavissa pikkukylissä, pysähtyä tutustumaan markkinatorien ja paikallisten pikkukauppojen käsityötuotteisiin, pelata golfia luonnon helmassa tai vain tarkastella tähtiä niiden loistaessa Euroopan puhtaimmilla taivailla.

Contenido

Kahdeksan elämää pidentävää saarta

Talvikuukausien viettäminen saaristossa tarjoaa erinomaisen tilaisuuden hemmotella itseään, palauttaa energiaa ja nauttia laatuajasta tehden sitä, mikä sinua eniten miellyttää. Saarten lämpimän ilmaston, auringon ja sen tarjoaman päivittäisen D-vitamiiniannoksen, merituulen ja puhtaan ilman virkistävä vaikutus tuntuu luonnonvesialtaissa, näköalapaikoilla, kylpylöissä ja laajassa majoitustarjonnassa luoden hyvinvointiympäristön, jota suositeltiin terapeuttisena kohteena jo 1800-luvulla.

Contenido

Omanlaisensa kulttuuri ja maku

Saariston monien vuosisatojen mittaiseen historiaan perustuu sen paikallisväestön avoin ja miellyttävä luonne, ja myös monimuotoinen ja ainutlaatuinen kulttuuri. Alueella asui alkuasukkaita, sitä havittelivat kuninkaat, kuuluisat merenkävijät ja merirosvot, jotka kaikki jättivät jälkeensä rikkaan perinnön arkeologisen löytöjen, historiallisten rakennusten, museoiden, perinteisten tapahtumien ja kansanjuhlien muodossa.

Kanariansaarten tulivuoriperäisestä maastosta on saanut alkunsa myös tunnettu gastronomia, jolla on vuosien perinteet. Banaanien lisäksi saarilta ovat peräisin myös legendaariset viinit ja juustot, ainutlaatuiset perunat, lukuisat erilaiset tuoreet kalat ja herkulliset annokset, kuten paahdettu gofio-jauho ja bienmesabe-jälkiruoka. Laajoista valikoimista voi nauttia sekä vilkkaissa katukeittiöissä ja perheravintoloissa, että kuuluisissa Michelin-tähden omaavissa ravintoloissa tai erityiskohteissa, kuten näköalapaikoilla tai tulivuoren juurella.

Contenido

Euroopan unioniin kuulumisen tuoma rauha

Kanariansaaret kuuluvat Espanjaan ja näin ollen Euroopan unioniin. Tämän johdosta, jos sattuu jotain odottamatonta tai jos tarvitset lääkärin hoitoa, voit olla täysin rauhallinen. Saaristosta löytyvät eräät Espanjan parhaista sairaaloista ja sen terveyskeskuksissa noudatetaan kaikkein korkeimpia eurooppalaisia laatustandardeja. Lisäksi eurooppalaisella sairaanhoitokortilla sairaanhoito on ilmaista.

Hyviä syitä hypätä tämän vuodenajan yli matkustamalla Kanariansaarille