UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Jardín Botánico Viera y Clavijo

Jardín Botánico Viera y Clavijo Gran Canarian museot ja nähtävyydet
Jardín Botánico Viera y Clavijo Gran Canarian museot ja nähtävyydet
Jardín Botánico Viera y Clavijo Gran Canarian museot ja nähtävyydet

Espanjan suurin kasvitieteellinen puutarha

Guiniguadan rotko halkaisee Gran Canarialla alueen, jonka kauneus tekee unohtumattoman vaikutuksen. Jardín Botánico Viera y Clavijo eli Kanariansaarten puutarha on Espanjan suurin ja yksi maailman parhaimmista kasvitieteellisistä puutarhoista. Pinta-alaltaan 27 hehtaarin puutarhassa voi tutustua monipuolisesti Kanariansaarten upeisiin kasveihin, joiden lomassa käveleminen on rauhoittava ja kiehtova kokemus. Puutarha sijaitsee Gran Canarian pääkaupungissa Las Palmasissa saaren kaakkoisosassa, ja sen suojissa on 500 kotoperäistä kasvia, joista monet ovat uhanlaisia, sekä runsaasti eksoottisia kasveja.

Kanariansaarten puutarhassa on tuhansittain kaktuksia, lohikäärmepuita ja palmuja

Puutarhan perustaja, ruotsalainen Eric Sventenius on haudattu puutarhaan unelmansa keskelle: Kanariansaarten monipuolisia ja upeita kasveja suojelevaan paratiisiin. Puutarha on avoinna vuoden jokaisena päivänä, ja sen 7 000 neliömetriä ovat täynnä palmuja, mäntyjä ja mehikasveja. Kohokohtia ovat eksoottiset palmut, yli 2000 kaktusta ja mehikasvia, kanariansaarelaisten ja makaronesialaisten lajien esittely sekä yllättävä laakeripuumetsä.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

LÖYDÄ