UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Merimuseo

Merimuseo La Palmassa
Merimuseo La Palmassa
Merimuseo La Palmassa
Merimuseo La Palmassa

Intensiivinen ja kiinnostava katsaus merihistoriaan

Merimuseo sijaitsee Barco de la Virgen –laivassa, La Alameda –aukiolla Santa Cruz de La Palmassa, saaren pääkaupungissa. Kyseessä on tarkka, vuonna 1940 rakennettu toisinto vanhasta karavellista, joka rakennettiin aikanaan Neitsyt Marian juhlakulkuetta varten viiden vuoden välein pidettävissä kansanjuhlissa. Tämän jälkeen tästä kaupungin yhdestä tunnetuimmista nähtävyyksistä tehtiin museo, nykyään La Palman merkittävimpiä museoita. Nähtävillä on vaikuttava kokoelma merihistoriaan kuuluvia esineitä, kuten navigointi-instrumentteja, pienoismalleja ja historiallisesti arvokkaita graafisia dokumentteja. Viiden sadan vuoden historia intensiivisessä ja kiinnostavassa muodossa.

La Palman eniten kävijöitä vastaanottava museo

Museon ainutlaatuinen sijoituspaikka ja sen kokoelmien suuri historiallinen arvo ovat tehneet merimuseosta La Palman eniten kävijöitä vastaanottavan museon. Kaikki tiedot on esitetty useilla eri kielillä ja tarjolla on myös opaspalvelu, joka on erittäin hyödyllinen sellaisille kävijöille, jotka haluavat tuntea syvemmin museon kertomaa historiaa. Valmiudet ovat modernit ja uudistetut, nähtävillä on historiallisia esineitä ja erittäin kiinnostavia interaktiivisia elementtejä. Jo kokemus sinänsä on nousta keskellä kaupunkia kuivalla maalla sijaitsevaan laivaan ja kulkea sen kansilla historiaan tutustuen.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
sí

sí

LÖYDÄ