UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Luonnontieteen ja arkeologian museo (MUNA, Museo de Naturaleza y Arqueología)

Luonnontieteen ja arkeologian museo
Luonnontieteen ja arkeologian museo
Luonnontieteen ja arkeologian museo
Luonnontieteen ja arkeologian museo
Luonnontieteen ja arkeologian museo

Tutustu Teneriffan arkeologiseen ja luonnontieteelliseen perintöön

Santa Cruz de Tenerifen vanhan kaupungin alueella sijaitseva luonnontieteen ja arkeologian museo toimii vanhassa sairaalarakennuksessa nimeltään Antiguo Hospital Civil de Nuestra Señora de los Desamparados. Tämä kaunis 1700-luvun rakennus muodostaa täydelliset puitteet Kanariansaarten arkeologiseen ja luonnontieteelliseen perinteeseen tutustumiselle. Museon pysyvät kokoelmat on jaettu kahteen osaan, arkeologian ja luonnontieteiden näyttelyihin, ja nähtävänä on lukuisia esineitä ja esittelytauluja, jotka on tarkoitettu kokoon perheen viihteeksi.

Suuri kokoelma alkuasukkaiden (guanches) muumioita

Arkeologian ja luonnontieteen museon yksi kiinnostavimpia esimerkkejä Teneriffan alkuperäisasukkaiden kulttuurista ovat näiden muinaisten kansojen hautaustavat. Museossa on suuri kokoelma alkuasukkaiden (guanches) muumioita, joihin vierailija voi tutustua salissa, jonka huipputeknologian avulla muumioita pystytään säilyttämään parhaissa olosuhteissa. Myös perheen pienimmille löytyy näkemistä tiloissa, jossa on näytteillä luonnollisen kokoisia toisintoja erilaisista Kanariansaarilla asuvista eläinlajeista.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
sí

LÖYDÄ