UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Puerto del Rosario Harbour

Puerto del Rosario Harbour, venesatamat ja satamat Fuerteventuralla
Puerto del Rosario Harbour, venesatamat ja satamat Fuerteventuralla
Puerto del Rosario Harbour, venesatamat ja satamat Fuerteventuralla

Purjehdi Fuerteventuran pääkaupunkiin

Tämä satama sijaitsee Fuerteventuran pääkaupungissa Puerto del Rosariossa saaren itäosassa. Satama palvelee pääasiallisesti kaupallista meriliikennettä ja lauttoja, mutta se tarjoaa myös vene- ja ankkuripaikkoja. Sataman 60 venepaikkaa on tarkoitettu enintään 12-metrisille veneille, joiden syväys on enintään viisi metriä. Venepaikat sijaitsevat vastapäätä pääkauppasatama-aluetta. Tämän sataman valmiudet korjata teknisiä ongelmia kuuluvat saaren parhaimpiin. Mekaniikka- ja sähkökorjauspalvelut löytyvät suoraan laiturilta.

Hotellit ja supermarketit lähellä satamaa

Puerto del Rosario tarjoaa kattavat ja monipuoliset palvelut, kuten sataman välittömässä läheisyydessä olevan supermarketin. Täällä veneilyn ystävät voivat täydentää kätevästi varastojaan. Lisäksi maissa yöpyville on tarjolla laaja valikoima hotelleja. Satamassa on niin ikään WiFi, travelift-nosturi ja kauppoja, jotka myyvät venetarvikkeita ja lisäosia. Mikäpä sen helpompaa kuin levähtää Fuerteventuran pääkaupungissa.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE

5 m.

5 m.

LÖYDÄ