UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Marina Rubicón

Marina Rubicón - Venesatamat ja jahtisatamat Lanzarotella
Marina Rubicón - Venesatamat ja jahtisatamat Lanzarotella
Marina Rubicón - Venesatamat ja jahtisatamat Lanzarotella

Täyden palvelun venesatama

Etelä-Lanzarotella sijaitseva Marina Rubicónin venesatama palvelee ympäri vuoden, ja se kuuluu saaren tasokkaimpiin. Satama sijaitsee Papagayonin ja Playa Blancan rantojen välissä, ja se on suojassa pasaatituulilta. Täältä meren ystävät löytävät kaikki tarvitsemansa palvelut. Satamalaiturin yhteydessä on 487 venepaikkaa, jotka on tarkoitettu enintään 70 metrin pituisille veneille, ja se tarjoaa makeaa vettä, sähköt sekä internetyhteyden. Venesataman ammattitaitoinen korjaustiimi auttaa asiakkaita mahdollisissa veneen mekaniikkaa tai sähköjärjestelmää koskevissa ongelmissa.

Markkinat ja kauppoja ylellisessä jahtisatamassa

Satama tarjoaa ruokapalvelun ja kaapit sekä vaatteidenvaihtotilat ja suihkut. Niinpä voit nauttia olostasi täysin siemauksin. Kiinnityspaikkojen läheltä löydät paljon erilaisia putiikkeja ja ravintoloita. Kannattaa myös tutustua markkinoihin, jotka järjestetään joka keskiviikko ja lauantai. Tämä on täydellinen paikka lahjojen ja käsintehtyjen tavaroiden ostoon, eikä sinun tarvitse liikkua kauemmaksi satamasta. Ylellisen Marina Rubicónin sataman syvyys on 4,5 metriä laskuveden aikana.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
7 m./ 4,5 m.

7 m./ 4,5 m.

LÖYDÄ