UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Puerto del Carmen

 Puerto del Carmen Marinas + jahtisatamat Lanzarotella
 Puerto del Carmen Marinas + jahtisatamat Lanzarotella
 Puerto del Carmen Marinas + jahtisatamat Lanzarotella

Herkuttele venesatamassa

Tämä venesatama sijaitsee Puerto del Carmenin vanhassakaupungissa Etelä-Lanzarotella, ja se tarjoaa 117 venepaikkaa enintään 26-metrisille veneille. Laiturit on varustettu makealla vedellä ja sähköllä, ja lisäksi satamassa on kuivatelakka, nosturi ja travelift-nosturi. Venesataman vieressä on erilaisia ravintoloita, joista osasta pääsee suoraan satamaan. Niinpä asiakkaat voivat maistella paikallisia herkkuja ilman, että heidän tarvitsee lähteä kauemmaksi veneiltään. Kalamiesten yhdistyksen ylläpitämä ravintola on paras paikka nauttia erilaisia herkullisia kalaruokia.

Shoppailua venesatamassa

Venesatama tarjoaa korjauspalveluja ja säätiedot, ja sen syvyys on 1,5 metriä laskuveden aikana. Lisäksi löydät viiden minuutin kävelymatkan päässä venesatamasta erinomaisia ostosalueita ja suuren kilometrin pituisen Playa Grande -uimarannan. Siellä voit rentoutua kultaisella hiekalla ja pulahtaa tyyneen veteen.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
1,5 m.

1,5 m.

LÖYDÄ