Rozalén. Gira 2024. Gran Canaria

Gran Canaria

6 to 7 September

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Rozalén palaa räjähdysmäisesti maamme näyttämöille! Espanjalaisen popin ja laulaja-lauluntekijän lahjakas ääni tulee uudella albumilla, jonka on määrä loistaa vuonna 2024, ja hän on jo antanut meille esikatselun upeasta ensimmäisestä singlestään ""Lo tengo claro"".

Tällä innokkaasti odotetulla kiertueella Rozalén vie meidät jännittävälle matkalle tämän projektin uusien kappaleiden läpi, jotka on tehty huolella kahden vuoden aikana Madridin ja Miamin eloisissa studioissa Ismael Guijarron tarkkaavaisen tuotannon johdolla. Ajattomista hymneistä, kuten ""La Puerta Violeta"" ja ""Vivir"", tunnettu artisti uppoutuu poppiin ja juurtuu melodioihin, jotka ammentavat kansallisia ja latinalaisamerikkalaisia ​​vaikutteita. Tuloksena on kiehtova fuusio, jossa nykyaikainen syleilee aitoa. Rozalénin omin sanoin: ""Tämä albumi on kaleidoskooppi syleilyistä ja kaksintaisteluista; heijastus vuosista, jolloin yksinkertaisuus ja olennainen nousevat päähenkilöihin"".

Kuten tavallista, Rozalénin tulkki Beatriz Romero kääntää tämän kiertueen jokaisen konsertin loistavasti viittomakielelle. Tällä tavalla taiteilija vahvistaa sitoutumisensa osallistavaan esitykseen, joka on avoin kaikille sydämille ja korville, jotka haluavat uppoutua hänen musiikkiinsa."

Kategoria

Categoría del evento

Musiikki

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React