Pepe Viyuela. Otoño Cultural CajaCanarias 2023

Teneriffa

Toteutunut tapahtuma

11 November 2023

Islas

Teneriffa

Descripción del evento

"Pepe Viyuela opiskeli dramaattista taidetta ja aloitti parodioiden esittämisen esineillä ja ilman sanoja. Hänen ensimmäinen televisioesiintymisensä oli Un, dos, tres… responsea otra vez como humorista (Un, dos, tres… vastaus taas koomikkona), jossa hän esitti kuuluisan kysymyksensä: ""Mutta mitä tämä on?"" Hänen tunnetuin sketsinsä, jossa hänet jäi loukkuun taitettavaan tuoliin, muistetaan tässä vuoden 2023 CajaCanarias Cultural Autumn -tapahtumassa.

Tämä elokuvan, teatterin ja television rakastaja on Payasos Sin Fronterasin (Klovnit ilman rajoja) varapuheenjohtaja ja kansalaisjärjestöjen Amigosdela Tierra ja Saniclown kunniajäsen. Hän esitti Filemonia kahdessa Mortadelo y Filemónin tarinassa, joista on tehty elokuvia: La gran aventura de Mortadelo y Filemón (Mortadelon ja Filemónin suuri seikkailu) (2003) ja Mortadelo y Filemón. Misión: salvar la tierra (Tehtävä: pelasta maa) (2008).

Teatterissa hän on osallistunut Méridan klassisen teatterin festivaaleille ja näytellyt El pisiton (Pieni asunto) teatteriversiossa muiden menestyneiden esitysten ohella. Televisioroolissaan Viyuela tunnetaan hyvin roolistaan ​​Chema Martínezina sarjassa ""Aída"".
"

Kategoria

Categoría del evento

Huumori

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React