UUSIMMAT TIEDOT |

Koronavirus (covid-19)

Terveysvaatimukset

VIIMEISEN PÄIVITYKSEN PÄIVÄMÄÄRÄ: 06/Kesäkuu/2022

Täältä löydät tietoja toimenpiteistä, joita sinun täytyy suorittaa ennen matkaa riippuen lähtömaasta ja majoitusvalinnastasi voidaksesi matkustaa Kanariansaarille Haluamme myös kertoa, että tällä hetkellä yli 84.3% Kanariansaarten väestöstä on jo rokotettu COVID-19-virusta vastaan, mikä on Euroopan keskiarvon yläpuolella.

1.MATKUSTUSRAJOITUKSET ESPANJAAN (ja Kanariansaarille) SAAPUVILLE:

Contenido

Voit vierailla Kanariansaarilla edellyttäen, että matkustat sinne Euroopan unionista, Schengen-maasta tai kolmansista maista, joiden kanssa Espanjalla on matkustajien maahanpääsyyn liittyvä vastavuoroisuussopimus.

Sinun tulee ehdottomasti tarkistaa ehdot matkanjärjestäjältä tai lentoyhtiöstä ennen kuin matkustat Kanariansaarille.

 

1. 1. JOS MATKUSTAT EUROOPAN UNIONISSA TAI SCHENGEN-ALUEELLA SIJAITSEVASTA MAASTA

Contenido

Tällä hetkellä ei ole mitään rajoituksia Kanariansaarille matkustamiselle.

Ei vaadittu: 

  • EU:n covid-todistus
  • Covid-19 –rokotustodistus
  •  Aktiivisen covid-19-infektion diagnoositestauksesta saatu negatiivinen tulos.
  • Sairaudesta toipumista koskeva todistus,
  • Valvontalomake 

1.2. JOS MATKUSTAT KOLMANSISTA MAISTA ETTE OLE EU:N YHTEISÖN KANSALAINEN

Contenido

Matkustajien tulee täyttää vain yksi seuraavista vaatimuksista, (Todistusta ei vaadita alle 12-vuotiailta): 

  1. Covid-19–rokotustodistus, josta käyvät ilmi kaikki vaaditut rokotuskerrat.
  2. Todistus aktiivisen covid-19 –infektion diagnoositestauksesta, riippumatta matkustajan rokotustilanteesta tai hänen aikaisemmin sairastamastaan taudista. Tähän tarkoitukseen hyväksytään antigeenitestit, jotka on tehty enintään 24 tuntia ennen matkustamista Espanjaan. , sekä NAAT-testit (PCR, TMA, LAMP), jotka on tehty enintään 72 tuntia ennen matkustamista Espanjaan. 
  3. Sairaudesta toipumista koskeva todistus, jossa vahvistetaan, että todistuksen haltija on toipunut covid-19 –infektiosta. Todistuksen tulee olla annettu vähintään 11 päivää ensimmäisen positiivisen NAAT-testin jälkeen  (PCR, TMA, LAMP). Todistus on voimassa 180 päivää.

Lisäksi vaaditaan todistus aktiivisen covid-19 –infektion diagnoositestauksesta, riippumatta matkustajan rokotustilanteesta tai hänen aikaisemmin sairastamastaan taudista, yksinomaan korkean riskin kolmansista maista tulevilta matkustajilta. Tähän tarkoitukseen hyväksytään antigeenitestit, jotka on tehty enintään 24 tuntia ennen matkustamista Espanjaan, sekä NAAT-testit (PCR, TMA, LAMP), jotka on tehty enintään 72 tuntia ennen matkustamista Espanjaan. 

1.3. JOS MATKUSTAT MUULTA ESPANJAN ALUEELTA

Contenido

Tällä hetkellä ei ole mitään rajoituksia Kanariansaarille matkustamiselle miltä tahansa Espanjan alueelta. Näin ollen matkustaminen saarien välillä ja mantereelta saarille on mahdollista.