Vuoristopyöräilyreitti Teneriffan etelärinteellä

Pyöräilyreitti Izañan observatorioon asti

Tällä reitillä on sekä nousuja että laskuja. Se alkaa La Esperanzasta, joka sijaitsee El Rosarion kunnassa Teneriffan pohjoisosan etelärinteellä. Pienen osuuden jälkeen nouset Los Ovejerosin metsätietä Las Lagunetasiin, jossa voit syödä jotakin reitin aikana. Nouset sitten tasaista ja jyrkkää polkua pitkin, ja voit ihailla upeita näkymiä Güímarin laaksoon. Saavut sen jälkeen seuraavaan vuoristosolaan, 2 300 metrin korkeudessa ja 38 kilometrin päässä maantiestä sijaitsevaan Izañan observatorioon.

Laskeutuminen 25 kilometrin pituisella reitillä

Aloitat laskeutumisen 2 300 metrin korkeudella merenpinnasta Las Cañadasin kierroksen alkupisteeseen asti. Viiletät alas pyörällä mustan vulkaanisen hiekan peittämän maiseman ja Teiden valkoisten vihmojen välissä leveällä 25 kilometrin pituisella tiellä, joka sopii hyvin nopeudesta pitäville. Voit tällä osuudella nauttia upeista näkymistä ja ihailla punaisen laavan peittämiä solia, kanarianmäntymetsiä, ja jos sinua onnistaa, pilvimerta. Mahtava näytelmä, joka johdattaa sinut reitin päätepisteeseen Villa de Aricoon, jossa sinua odottaa maukas ateria.

Distance
32 km
Korkeus
76 m
Slope
260 m
Is circular
Restaurant
Localidad
La Esperanza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
1
257
13
262
10045