Piscinas de Roque Prieto

Uinti- ja rentoutumispaikka Gran Canarian pohjoisosassa

Pohjoisella Gran Canarialla sijaitsevilla Roque Prieton luonnon uima-altailla voit heittää kaikki huolet nurkkaan. Nämä kaksi allasta sijaitsevat Santa María de Guían lähellä rannikolla, joka on tunnettu vyöryvistä aalloistaan. Mikäpä sen mukavampaa kuin uida altaiden tyynissä vesissä mereltä suojassa. Niissä ei ole koskaan tungosta, ja ne ovat kaukana kaupungin hälystä. Lisäksi niissä on matalia kohtia sekä kohtia, joissa vesi on enintään kolmen metrin syvyistä. Merivesi altaissa vaihtuu jatkuvasti.

Tyynet, puhtaat vedet Gran Canarialla

Näiden rustiikkien altaiden ympäriltä ei löydy täyttä valikoimaa mukavuuksia, mutta vastapainona vieraat voivat nauttia rauhallisesta ja rentouttavasta ilmapiiristä ja uida tyynessä vedessä, joka tulee suoraan Atlantin valtamerestä. Kaiteilla varustettujen altaiden vierestä löytyy laaja auringonottoalue, ja lisäksi pysäköintialue on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Altaiden vesi on niin kirkasta, että näet kallioisen pohjan jokaisen muodon. Ihmekös tuo, että Roque Prieto on luonnonaltaiden ystävien suosiossa. Suurten banaaniviljelmien vieressä sijaitsevat altaat ovatkin pysähtymisen arvoisia matkalla kuin matkalla.

Parking
Solarium
Solo en verano
Oleaje fuerte
Localidad
Santa María de Guía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa suihkussa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä monissa luonnonaltaissa. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
2
9
262
10045