La Palma es un Punto

La Palma

Toteutunut tapahtuma

13 July to 2 September

Islas

La Palma

Descripción del evento

"La Palma es un Punto -festivaali aloitti matkansa vuonna 2006, yli kymmenen vuotta sitten, tavoitteenaan monipuolistaa saaren kulttuuritarjontaa, erityisesti musiikkia, ja tuoda se La Palman yhteiskuntaan kaikille yleisöille tarkoitetulla ulkokonserttiformaatilla. suosittu turistien keskuudessa. Viimeiset 14 painosta on toteutettu Kanariansaarten aluehallituksen, La Palma Island Councilin ja esityksiä isännöivien kaupungintalojen korvaamattoman tuen ansiosta, joiden toivomme tukevan tätä uutta painosta.
Festivaalin konsertit järjestetään eri kaupungeissa saarella, mukaan lukien El Paso 13. heinäkuuta, Breña Ala 19. elokuuta ja Los Llanos de Aridane 2. syyskuuta kesäkaudella. Tässä painoksessa ehdotetaan deluxe-ohjelmaa, jossa on kokonaan kolme kansainvälistä pelaajaa. Todistetun menestyksen muodon käyttäminen.
Tässä La Palma es un Punton uudessa painoksessa tavoitteena on ""tartuttaa"" tämän tapahtuman tulviva ilo ja kulttuuri kaikille sen läpikäyville. Haluamme jokaisen, joka näkee julisteen, osallistuvan johonkin kolmesta konsertista.
Tämä festivaali tarjoaa poikkeuksellisen kulttuuritarjouksen, jossa kolme komponenttia ovat kulttuurinen vetovoima: monipuolinen musiikkitarjonta genreissä, tunnetut paikalliset ja kansainväliset artistit ja erittäin houkuttelevat paikat.
Taiteilijat
Jokainen konsertti on ainutlaatuinen ja toistamaton, täynnä esityksen karismaa ja samalla muodostaa yhteyden yleisöön. Kolme laulajaa ovat tunnettuja erinomaisesta esityksestä ja yhteydenpidosta osallistujien sieluun, olipa heidän kielensä mikä tahansa.
Estrellas de Buena Vista y Más® on uusi musiikkiprojekti, jonka Efecto Sound (Canarias Concerts & Events) tuo lavalle 25 vuoden Buena Vistan hittien jälkeen. Esityksessä on 11 muusikkoa lavalla ja ohjelmisto muistuttaa kuubalaisen musiikin kulta-aikaa, 1940- ja 1950-lukuja. Taiteilijoita ovat muun muassa Buena Vistan alkuperäiset jäsenet: vokalisti Carlos Calunga, lyömäsoittaja Ángel Terry, saksofonisti Javier Zalba ja bassokitaristi Pedro Pablo Gutiérrez Valdés. Maailman parhaan ""tres""-artistin (kuubalaista alkuperää oleva kolmiosainen akordofoni) Pancho Amatin musiikillisessa ohjauksessa.
Toiseksi, nautimme laulaja/lauluntekijä Vicente Garcían esityksestä, jolle on ominaista hänen musiikkivalikoimansa, mukaan lukien Bachata, World Music, Caribbean Music, Merengue, Alternative Music ja Reggae; kaikkiin vaikutteita hänen dominikaanisesta perinnöstään. Syntyi vuonna 1983 Santo Domingossa, Dominikaanisessa tasavallassa, 12-vuotiaana hän ""varasti"" tätinsä klassisen kitaran ja alkoi soittaa ja säveltää ensimmäisiä kappaleitaan. Hän perusti ensimmäisen bändinsä vuonna 2002 Calor Urbanon yhdessä Carlos Chapuseauzin, Joel Berridon ja Adolfo Guerreron kanssa. Vasta vuonna 2011 hän aloitti uransa solistina. Hänelle myönnettiin kolme Latinalaisen Amerikan palkintoa vuonna 2017 ja yksi Sovereign Award vuonna 2018.
Ja kolmanneksi laulaja Sundri Feeling, joka syntyi Reunion Islandilla, Ranskassa, liittyy perheeseen maailman neljästä kolkasta. Kreolilaulaja Jun Fortunén ansiosta hän pääsi näyttelytyttönä ja tanssijana vuonna 2002 kreolilaulaja Jun Fortunén ansiosta. Vuonna 2014 hän julkaisi ensimmäisen albuminsa ""Acords"", joka oli ehdolla International Acoustic Music Awards and Voices of the Indian Ocean -kiertueella vuonna 2017. Hän on tehnyt yhteistyötä Sylvin Marcin, Chris Rean, Mishko M'Ban ja Ray Charlesin kanssa. , muiden joukossa. Se on jazzin henki, joka leijuu kauniiden kappaleiden päällä ympäri maailmaa ranskaksi, englanniksi, kreoliksi ja espanjaksi, sekä laulajan ja muusikoiden anteliaisuus. Tämä kvartetti on yllättävä, koska sen tarjoama setti on ainutlaatuinen ja omaperäinen. Se syntyy orgaanisena matkana, erilaisten äänien, rytmien ja tanssien fuusiona.

Neljänneksi: Graja Sound, musiikkikollektiivi DJ:stä, joka rakastaa vinyyliä sekä vaihtoehtoista musiikkia ja rytmejä. Nämä DJ:t ovat 1960-, 70- ja 80-lukujen näyttämön vaikutuksesta muodostaneet oman ainutlaatuisen ja autenttisen tyylinsä. Perinteen ja modernin välissä heidän päätavoitteensa on ilahduttaa yleisöä ja saada ihmiset tanssimaan. Heidän toimeksiantojensa omaperäisyys ja esiintyminen lavalla ovat takaaneet heidän menestyksensä saarella.
Viidenneksi, El Septeto Palmero nousee jälleen vuosia tämän bändien räjähdysmäisen räjähdysmäisen jälkeen, tavoitteenaan tulkita vähän jokaisesta heistä, sekoittaa erilaisia ​​trendejä ja tyylejä yhdeksi omaksi. Sen jäsenet ovat nuoria ja siksi tämän musiikin tulkinta on tuoreempaa ja tanssittavampaa. Sekstettiksi muodostettuja tresia ja viulua säestävät basson ja lyömäsoittimen rytmit, vaikka tämä ei tarkoita, etteivätkö ne lisäisi yhtälöön muusikoita. Mutta älkää ihmetelkö, jos näet kuuden, seitsemän tai kahdeksan muusikon ""sekstetin"", sillä he toivottavat tervetulleeksi avosylin muusikot tai ystävät, joilla on jotain annettavaa tähän projektiin.
Kuudes: Mamajuana. Sen ohjelmisto koostuu monipuolisista ja tunnetuista kappaleista, jotka yhdistyvät samanaikaisesti useiden sukupolvien sydämiin, myös henkilökohtaisella akustisella kosketuksella eri laulujen kautta harmoniassa. Ryhmä täältä, La Palman saarelta, jonka muodostavat kolme naista: Yaiza Pérez, Flavia Cruz ja Mariló Fernández. Pakkotauon jälkeen he palaavat musiikkiinsa innostuneemmin ja täysin uudistuneena. He kaikki yhdistävät intohimonsa musiikkiin työssäkäyvien äitien kokemukseen. Heidän musiikillisen tarkoituksensa on yksinkertainen, he haluavat yksinkertaisesti yleisön tuntevan musiikin korvien ulkopuolella. Se tunne, että suljet silmäsi ja yhdistät tunteeseen.
"

Kategoria

Categoría del evento

Musiikki

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React