34º Feria de artesanía de Lanzarote

Lanzarote

Toteutunut tapahtuma

8 to 15 September

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"Lanzaroten käsityömessut, saaren arvostetuin käsityöläisten kokous ja yksi Kanariansaarten tärkeimmistä messuista, järjestetään 34. kerta 8.-15. syyskuuta 2023. Nämä vuosittaiset messut osuvat samaan aikaan Nuestran festivaalin kanssa. Señora de Los Dolores (Our Lady of Sorrows), saaren suojeluspyhimys, Mancha Blancan kaupungissa. Sen tavoitteena on edistää paikallisten käsityöläisten luomuksia.
Lanzarote Craft Fair on pakollinen vierailu kaikille Kanariansaarilla vieraileville. Tämä vuosittainen tapahtuma esittelee parasta perinteistä ja nykyaikaista käsityötä eri puolilta saaria kauniista keramiikasta ja tekstiileistä monimutkaisiin koruihin ja puutyöhön. Tutustu myös teknologisiin innovaatioihin, jotka muuttavat perinteisen käsityötuotannon maisemaa.
Vuoden 2023 Lanzaroten käsityömessuilla esiintyy yli 100 käsityöläistä eri puolilta Kanariansaarta, jotka esittelevät perinteisiä ja nykyaikaisia ​​käsitöitään. Vierailijat voivat myös nauttia elävästä musiikista, parrandoista (perinteinen Kanarian saarten kansanmusiikki), työpajoista, perinteisistä peleistä ja maisteluista.
"

Kategoria

Categoría del evento

Messut

Ikä

Hinta

Tämä tapahtuma on ilmainen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React