Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas

Lanzarote

Toteutunut tapahtuma

11 November 2023

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"
""Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomiset taideillat) Lanzarotessa!
Ensimmäistä kertaa Lanzarotella onnistunut Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomiset taideillat) -tapahtuma järjestetään osana Famtàstic-festivaaleja. Valmistaudu kahteen jännittävään iltaan tässä ainutlaatuisessa kulttuuriesityksessä.

11.11. – (G)tähtitiede (erityinen spatiaalinen)
Famtàstic 11. marraskuuta omistaa yhden illastaan ​​(G)Astronomylle ja tuo meidät lähemmäksi tietoa ulkoavaruudesta monitieteisten sisältöjen kautta erityisellä Spatial-istunnolla. Ilta lähtee liikkeelle aina niin karismaattisilla viineillä, joita Bodegas El Grifo (D.O. Lanzarote) tarjoaa meille ja DJ Vampin musikaalisetin, vinyylilevyjen ystävän, josta hän saa parhaat musiikilliset rytmit joka tilanteessa. Interstellar-lyhytelokuvavalikoimassa yhdistyy hauska ja informatiivinen, huumori ja draama, todellisuus ja tieteiskirjallisuus. Gastronomisen tarjouksen tarjoaa kokki, joka tulkitsee keittiössä perinteitä ja paikallisia raaka-aineita, Castillo de San José -ravintolan kokki Pedro García Curbelo, joka on suunnitellut kolme eksklusiivista ulkoavaruudesta inspiroitunutta maistelua. Räppäri Javidream esittelee uuden albuminsa Strangers.

Mikä on Famtàstic?
Famtàstic on tapahtuma, jossa yhdistyvät taiteet, gastronomia, musiikki ja paljon muuta. Jokainen teemailta tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen:
Audiovisuaalinen sisältö: Huolellisesti valitut kotimaiset ja kansainväliset lyhytelokuvat illan teemasta.
Kolme gastronomista maistelua: Valmistavat kokit, jotka ovat intohimoisia paikallisesta ja kestävästä keittiöstä.
Live-esityksiä: konsertteja, teatteria, esityksiä ja paljon muuta.
Musiikkisessiot: DJ:iden ja valittajien kuratoima.
Muut taiteellisen ilmaisun muodot: Installaatiot, näyttelyt ja projektiot.
Famtàstic muuttaa nämä epätavanomaiset kulttuuri-ilmaisut kollektiiviseksi kokemukseksi. Kolmas painoksemme on omistettu Kanarian perunoiden juhlimiseen ja gastronomian ja tähtitieteen välisen suhteen tutkimiseen.
Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomiset taide-illat) Lanzarotella on tilaisuutesi kokea yksilöllinen kulttuurikokemus. Ole vuorovaikutuksessa taiteilijoiden kanssa, tunne muita osallistujia ja uppoudu makujen, äänien ja luovuuden maailmaan. Älä missaa tätä ainutlaatuista tapahtumaa.
Hanki lippusi ja liity kulttuurin juhliin Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicasissa (Gastronomisen taiteen illat)!""
"

Kategoria

Categoría del evento

Gastronomia

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React