El lago de los Cisnes

Teneriffa

Toteutunut tapahtuma

17 November 2023

Islas

Teneriffa

Descripción del evento

"International Ballet Company esittelee La Lagunan yliopiston auditoriossa Joutsenjärven, joka on yksi maailman tunnetuimmista klassisista baletteista. Sen ensimmäinen esitys on 4. maaliskuuta 1877 Moskovan Bolshoi-teatterissa.

Lähes kaksikymmentä vuotta myöhemmin, 15. tammikuuta 1895, se esitettiin jälleen Pietarin Mariinski-teatterissa. Se menestyi niin hyvin, että nykyiset koreografit esittävät tätä klassikkobalettia edelleen nimellä Joutsenjärvi – Pietarin baletti.
Joutsenjärven musiikin on säveltänyt Pjotr ​​Iljitš Tšaikovski, muiden balettien, kuten Pähkinänsärkijä, Prinsessa, Romeo ja Julia ja Alkusoitto 1812, musiikillinen kirjoittaja.
Baletin pääjuoni pyörii Siegfriedin, prinsessa Odetteen rakastuneen prinssin ympärillä, jonka päälle paha velho Von Rothbart loihti muuttaakseen hänet joutseneksi päivällä ja ihmiseksi yöllä. Kirous voidaan murtaa vain, jos prinsessa löytää todellisen rakkauden. Siegfried, jonka on valittava vaimo seuraavassa juhlassa, joutuu kuitenkin myös taikurin petoksen uhriksi. Niin paljon, että hän onnistuu hämmentämään hänet siinä määrin, että hän lupaa tyttärelleen Odilelle, Mustalle joutsenelle.""
Baletille omistettu Laguneron yliopistotapahtuman kolmastoista painos sisältää laajan valikoiman suurelle yleisölle suunnattuja konferensseja, työpajoja ja seminaareja, ja se järjestetään San Cristóbal de La Lagunassa ja verkossa 30.11.-8.12.2023.
"

Kategoria

Categoría del evento

Tanssi

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React