Cala de Tacorón

Rentouttava uinti tyynessä meressä ja tulivuorimaisemissa El Hierrolla

El Hierro tarjoaa yhden Kanariansaarten arvokkaimmista aarteista, eikä saaren koko potentiaalia voi ymmärtää käymättä täällä. Pienestä koostaan huolimatta saaren eteläosassa sijaitseva Tacorónin poukama on todellinen helmi, jossa kannattaa vierailla ympäri vuoden ja nauttia Atlantin tyynimmistä vesistä koko alueella: tätä valtameren osaa ei turhaan kutsuta Mar de las Calmasiksi eli tyyneksi mereksi. Tässä unohtumattomassa paikassa meren siniset sävyt sekoittuvat tulivuoren mustiin sekä El Julánin rinteen punaisen ja okran sävyihin. Täysin koskematon kohde ja täydellinen uintipaikka, jossa on hienoa, moniväristä hiekkaa.

Ranta ja luonnonaltaat La Restingan lähellä El Hierron eteläosassa

Tänne helmeen on onneksi helppo tulla. El Hierron eteläkärkeen johtava tie kääntyy oikealle vähän ennen määränpäätä eli La Restingan rannikkokaupunkia. Sieltä vain lyhyen kävelymatkan päässä ovat ranta ja luonnonaltaat, jotka ovat näkemisen arvoisia. Laskuvesi on paras aika käydä paikan päällä. Outo laavakiven muodostama luola tarjoaa varjoisan kontrastin saaren kolkassa, jossa on taattu auringonpaiste ja upeat auringonlaskut. Tutustu mereen ja sen houkutteleviin luonnonaltaisiin. Rantabaarin puu-uunissa paistettavat pizzat ovat myös tutustumisen arvoisia!

Pituus
10 m
Parking
Restaurant
WC
Solo en verano
Rauhalliset vedet
Localidad
El Pinar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
7
9
262
10045